Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
700
грн
вул. Шота Руставелі, 25 (код: №12979)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 58
  • - Відгуків: 3
Власник Євгенія
Євгенія
Оголошення №12979 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Сучасна квартира в 5 хв. від метро Палац Спорту

Квартира знаходиться в центрі Києва, 10 хв. пішки до Майдану Незалежності та Хрещатика. Станція метро "Площа Льва Толстого" і метро "Палац Спорту" в 5 хв. ходьби від апартаментів.
Квартира після ремонту, сучасний дизайн. Є вся побутова техніка: кондиціонер, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, електрочайник, газова плита, витяжна вентиляція.
Для вашої зручності: телефон, інтернет (Hi-speed, Wi-Fi), домашній кінотеатр, великий телевізор із супутниковим ТБ, DVD програвач, музичний центр. А також автономний водонагрівач (постійно гаряча вода), фен, праска з прасувальною дошкою.
Спальних місць 5 (2+2+1): розкладний диван, двоспальне ліжко, розкладне крісло.
Кімнат: 2 | Місць: 5 | Поверх: 2 | Ціна за день: 700 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    телефон    душ    кондиціонер    СВЧ    DVD   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Шота Руставелі, 25:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Артем Сидоров facebook Артем Сидоров
Не связывайтесь не в коем случае! Ситуация абсолютно аналогичная как и в двух других отзывах! Забронировал квартиру за неделю, утром в день заезда созвонились - эта "риелтер" все подтвердила. Приезжаю вечером в Киев - а мне по телефону заявляют что эта квартира занята, но есть другая не чуть не хуже. Т.к. время уже было около 7 вечера и деваться особо некуда поехали туда, а там просто дыра с запахом сырости старыми диванами и пошелушившейся побелкой в ванной. Благо остались контакты старых проверенных риелторов, которые выручили и оперативно нашли подходящий вариант.
Відповісти | 22.05.2017, 15:18
Михаил local Михаил · Мінськ
Забронировал квартиру за пару недель до заселения по телефону, за пару дней до заезда еще раз позвонил, чтобы убедиться, что ничего не изменилось. Договорились, что в день заезда свяжемся с утра и по возможности заселимся раньше. Утром хозяйка сказала, что заселить сможет только в обед. В общем ничего особенного, подождали несколько часов и приехали по указанному адресу. В итоге после примерно 10 безуспешных попыток дозвониться до хозяйки в течение часа, начали искать другие варианты. Хозяйка потом так и не перезвонила. Возможно у нее просто появился более выгодный вариант, т.к. мы снимали только на одни сутки.
Відповісти | 24.09.2016, 15:56
Наталі Оксіна facebook Наталі Оксіна
Завдаток не вимагали, але ми бронювали данну квартиру за місяць, ми готові були дати задаток, але вона відмовилась. Ранком 18.06 ми перезвонили що виїжджаємо до неї (а це 400 км), вона сказала добре, чекаєм. По приїзді зпід будинку перезвонили, сказала зараз 5 хвилин, через 10 сказала 2 хвилини, потім не брала слухавку. Передзвонили через годину з іншого телефону сказала "горнічная" буде через 5-10 хвилин. Далі слухавку не брала.
Відповісти | 20.06.2016, 20:16