Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
800
грн
вул. Степана Руданського, 3а (код: №14010)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 6
  • - Відгуків: немає
Власник Оксана
Оксана
Оголошення №14010 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Стильна квартира в Києві біля посольства США

Ексклюзивна двокімнатна квартира-студія в новому будинку, розташованому в одній з паркових зон Києва. Поруч американське посольство, а також виставковий центр КиївЕкспоПлаза. У будинку є цілодобовий консьєрж, пропускна система і відеокамери.

Квартира дуже комфортна, сонячна, романтична, з панорамними вікнами і видом на Київ і паркові зони (парк Нивки і парк Сирець, Дубки). У квартирі тихо. Авторський дизайн, вся техніка (кондиціонер, пральна машина, плазма тв, телефон, СВЧ-піч, кавоварка, електрочайник, посуд). Безкоштовний Wi-Fi.
Окрема спальня з двоспальним ліжком, вітальня-студіо з'єднана з кухонною зоною з панорамними вікнами. Квартира чиста, надаються рушники та постільна білизна.

Поряд з будинком зупинка маршрутки №432, до метро Шулявка, Дорогожичі і Берестейська 15-20 хв., до метро Сирець 8 хвилин пішки. Машиною до Хрещатика 10 хвилин. Поруч кілька великих ТЦ (Більшовик, Мармелад) з супермаркетами, катком, кінотеатром, фітнес клубом, басейном, ресторанами, пішки 20-25 хвилин. У цьому районі знаходиться аеропорт Жуляни, 2 зупинки метро ж/д вокзал, київський політехнічний інститут, 3 парки та зоопарк, КІМО, обласна лікарня, нейрохірургічний центр, ІПАГ, телецентр, канал СТБ, Новий канал, кіностудія Довженка, дитяча залізниця, спортивний комплекс Авангард, КиївЕкспоПлаза, Кирилівська церква, Нархоз, меморіал Бабин Яр, посольство США та Казахстану.

Час заселення з 13:00, виселення до 12:00. Ранній заїзд та пізній виїзд за додаткову оплату. Заселення з паспортом та заставною сумою. Квартира не здається під вечірки, тільки на проживання. Палити в квартирі не можна, тільки на балконі. Квартира повністю відповідає фотографіям!
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 13 | Ціна за день: 800 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Степана Руданського, 3а:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter