Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1200
грн
вул. Софіївська, 8 (код: №14210)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 4
  • - Відгуків: немає
Власник Світлана
Світлана
Оголошення №14210 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Подобово 2к квартира люкс в самому центрі Києва

Простора і респектабельна двокімнатна квартира люкс в самому центрі політичної і ділової столиці України. Квартира знаходиться в одному з історичних та найкрасивіших місць Києва. Поруч Майдан Незалежності, Михайлівський золотоверхий собор, Національний історичний заповідник Софія Київська.
Вхід з вулиці, кодовий замок на парадних дверях. У дворі особиста парковка для одного автомобіля (безкоштовно). Кімнати роздільні, в кожній кімнаті є балкон з видом на Софійський собор.
Кількість спальних місць 5 (2+2+1): два двоспальні ліжка з ортопедичним матрацом і диван для однієї людини.

З побутової техніки: кондиціонер, телевізор з кабельним ТБ на 100 каналів, газова кухонна плита, холодильник, пральна машина, бойлер, електрочайник, СВЧ, фен, праска і прасувальна дошка.

У вартість оренди включено: два комплекти двоспального білизни, два великих і два маленьких махрових рушники, мило для рук. При необхідності додаткового комплекту спальних принадлежностей попереджайте при бронюванні апартаментів (за додаткову плату).

У квартирі є доступ до Wi-Fi (високошвидкісний, безкоштовний, безлімітний).

Необхідно внести Задаток в розмірі однієї доби проживання, який повертається при виселенні, або не повертається якщо квартирі і майну що знаходиться в ній завдано збитків, а також чути запах від тютюну.

Правила проживання в квартирі:
- заселення після 14:00
- виїзд з квартири до 12:00 (незалежно від того в скільки ви заселилися). Прохання попереджати про час виселення напередодні дня виїзду (не пізніш 20:00).
- прохання не ходити по квартирі у взутті.
- палити в квартирі строго заборонено (стягуємо штраф)!
- квартира не здається для проведення масових заходів, святкувань днів народжень або просто посидіти з друзями. Виселяємо в будь-який момент без повернення оплати!

Заселення здійснюється безпосередньо на заброньованій квартирі. При заселенні проводиться повна оплата замовлення, укладається договір оренди, наявності паспорта обов'язково!

Зверніть увагу!
Ранній заїзд (до 14:00 годин) оплачується окремо у розмірі 1 доби проживання в квартирі (якщо є така можливість). Пізній заїзд в квартиру (після 23:00) оплачується додатково - 300 грн. Пізній виїзд (з 12:00 до 18:00) оплачується окремо в розмірі половини доби проживання в квартирі (якщо є така можливість). Пізній виїзд після 18:00 - у розмірі 1 доби проживання в квартирі.
Кімнат: 2 | Місць: 5 | Поверх: 3 | Ціна за день: 1200 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    телефон    ванна    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Софіївська, 8:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter