Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1100
грн
вул. Академіка Палладіна, 18/30 (код: №16607)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
  • - Термінал
Корисно знати
  • - Бронювань: 11
  • - Відгуків: немає
Представник господаря Юлія
Юлія
Оголошення №16607 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Апартаменти Делюкс біля метро Академмістечко

Апартаменти Делюкс знаходяться недалеко від великої магістралі, в 7 хв. ходьби від метро «Академмістечко», на проспекті Академіка Палладіна. Тихий і затишний район Києва, де ховаються двори з садами і квітучими клумбами. Через дорогу від будинку знаходиться великий супермаркет Novus і McDonald's. У 10 хв. їзди розташований один з найбільших ТРЦ в Європі - LavinaMall, в якому більше 500 магазинів, супермаркет Сільпо, кінотеатр Multiplex на 12 залів і сімейно-розважальний парк. Поруч з ним також розташовані будівельний гіпермаркет Епіцентр і гіпермаркет Ашан.
Інтер'єр квартири виконаний в легкому скандинавському стилі з елементами провансу. На вікнах у зоні кухні мінімальний декор у вигляді зручних ролетів, в спальні - штори з легкого матеріалу, які відсунуті в бік від самого вікна, щоб пропустити якомога більше сонячних променів.
У зоні вітальні яскравим акцентом і ще однією родзинкою скандинавського інтер'єру став зручний лавандово-бузковий розкладний кутовий диван. У цьому ж кольорі виконані м'які сидіння для стільців в обідній зоні. Стіл, стільці і ліжко з тумбочками зроблені з біленого дуба, що гармонійно доповнює світлий інтер'єр.
Кухня обладнана всім необхідним: великий холодильник з морозильною камерою, мікрохвильова піч, електрочайник, електроплита на 4 конфорки з духовою шафою, необхідний посуд, чай, кава, цукор і вершки.
В апартаментах багато місць для зберігання речей і одягу, які заховані за дзеркальними розсувними дверима шаф-купе. У них же ви знайдете все необхідне для комфортного проживання: пральну машину, прасувальну дошку, праску і фен.
У просторій ванній кімнаті - нова сантехніка і велика душова кабіна. До ваших послуг міні-парфумерія: шампунь, гель для душу, ватні палички і диски, шапочки для душу, тапочки і набір для шиття. Бойлер забезпечує безперервне гаряче водопостачання, так що в будь-який час доби ви можете прийняти гарячий душ.
Для забезпечення вашого повного комфорту і спокою в апартаментах передбачений сейф з кодовим замком для зберігання цінних речей.
Звернуть увагу! Ціна 1100 грн. вказана і розрахована на максимум 4-х осіб в будні дні. У вихідні та святкові дні ціна може відрізнятися. Телефонуйте!
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 3 | Ціна за день: 1100 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Академіка Палладіна, 18/30:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter