Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
750
грн
бул. Лесі Українки, 14 (код: №16811)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 9
  • - Відгуків: немає
Власник Світлана
Світлана
Оголошення №16811 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Подобово 2к квартира в центрі Києва біля метро Кловська

Квартира знаходиться в 15 хв. ходьби від центральної вулиці Києва - Хрещатик. Метро: Палац Спорту (7 хв.), Кловська (5 хв.), Печерська (10 хв.). Поруч розташований ТРЦ «Gulliver» бізнес центр «Парус», розважальний центр "Арена-Сіті", НСК «Олімпійський», Палац Спорту. Поверх 2, ліфт. Цілодобовий супермаркет, багаточисельні ресторани, кафе і магазини знаходяться поруч з будинком. Парковка для автомобілів: безкоштовна і платна.

Кількість спальних місць 4 (2+2) - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і розкладний двоспальний диван. Побутова техніка: 2 кондиціонера, бойлер (гаряча вода завжди), телевізор, газова плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, фен, праска, пральна машина. У квартирі є високошвидкісний доступ до Wi-Fi (безкоштовний, безлімітний).

У вартість проживання включено: два комплекти двоспальної білизни, два великих махрових рушники, два маленьких махрових рушники, мило для рук. При необхідності додаткового комплекту спальних приналежностей попереджайте при бронюванні апартаментів (за додаткову плату).

Можлива погодинна оренда (усна домовленість). Бронювання. Трансфер. Інформаційна підтримка.

Необхідно вносити страховий депозит (заставу) у розмірі 1 доби проживання, який повертається при виселенні, або не повертається, якщо квартирі і майну що знаходиться в ній завдано збитків, а також чути запах від тютюну.

Правила проживання в квартирі:
- заселення після 13:00;
- виїзд з квартири до 12:00 (незалежно від того коли ви заселилися). Прохання попереджати про час виселення напередодні дня виїзду (не пізніше 20:00);
- курити в квартирі строго заборонено! Стягуємо штраф в розмірі повного задатку;
- квартира не здається для святкувань днів народжень, проведення масових заходів або просто посидіти з друзями! Виселяємо в будь-який момент без повернення оплати;
- прохання не ходити по квартирі у взутті.

Заселення здійснюється безпосередньо на заброньованій квартирі. При заселенні проводиться повна оплата замовлення, укладається договір оренди. Наявність паспорта обов'язково!

Ранній заїзд - до 09:00 години оплачується окремо в розмірі 1 доби проживання в квартирі. Пізній заїзд в квартиру (після 23:00) оплачується додатково - 200 грн. Пізній виїзд (з 12:00 до 18:00) оплачується окремо в розмірі половини добового проживання в квартирі. Пізній виїзд після 18:00 - в розмірі 1 доби проживання в квартирі.
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 2 | Ціна за день: 750 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по бул. Лесі Українки, 14:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter