Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
800
грн
вул. Жилянська, 118 (код: №16813)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: немає
  • - Відгуків: немає
Власник Світлана
Світлана
Оголошення №16813 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Комфортна 1к квартира в центрі Києва, метро Вокзальна

Простора однокімнатна квартира з високими стелями і в центрі Києва, ЖК «Елегант». Квартира розташована в 5 хв. пішки від метро Вокзальна, відповідно і від центрального київського залізничного вокзалу. Поруч з будинком багато кафе, ресторани української, італійської, європейської, японської кухні, великий ТРЦ «Україна», БЦ «101 Towel» (є фітнес-клуб Sport-Life), відомі сучасні розважальні клуби, магазини і т.д.

Квартира розташована на 9-му поверсі 32-х поверхового нового будинку, є 3 ліфти. У будинку є консьєрж. Парковка у дворі (особистий пульт від турнікета).

Ремонт новий, тільки закінчений. Планування квартири - класична (кімната і окрема кухня, санвузол суміжний, коридор). У квартирі є засклена лоджія, на яку є 2 входи з кухні і кімнати. Побутова техніка: кондиціонер, телевізор, мікрохвильова піч, електроплита, пральна машина, холодильник, електрочайник, фен, праска, весь необхідний посуд. Є безкоштовний доступ до Wi-Fi.

Кількість спальних місць 2 - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Також на кухні є односпальний диван.

Необхідно вносити Заставу (страховий депозит) в розмірі 100$, який повертається при виселенні, або не повертається, якщо квартирі і майну що знаходиться в ній завдано збитків, а також чути запах від тютюну.

Правила проживання в квартирі:
- заселення після 13:00;
- виїзд з квартири до 12:00 (незалежно від того коли ви заселилися). Прохання попереджати про час виселення напередодні дня виїзду (не пізніше 20:00);
- курити в квартирі строго заборонено! Стягуємо штраф в розмірі повного задатку;
- квартира не здається для святкувань днів народжень, проведення масових заходів або просто посидіти з друзями! Виселяємо в будь-який момент без повернення оплати;
- прохання не ходити по квартирі у взутті.

Заселення здійснюється безпосередньо на заброньованій квартирі. При заселенні проводиться повна оплата замовлення, укладається договір оренди. Наявність паспорта обов'язково!

Ранній заїзд - до 09:00 години оплачується окремо в розмірі 1 доби проживання в квартирі. Пізній заїзд в квартиру (після 23:00) оплачується додатково - 200 грн. Пізній виїзд (з 12:00 до 18:00) оплачується окремо в розмірі половини добового проживання в квартирі. Пізній виїзд після 18:00 - в розмірі 1 доби проживання в квартирі.
Кімнат: 1 | Місць: 3 | Поверх: 9 | Ціна за день: 800 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Жилянська, 118:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter