Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1685
грн
вул. Закревського, 103 (код: №17201)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Німецька
  • - Польська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 20
  • - Відгуків: 6
Представник господаря Камілла
Камілла
Зв'язатися по телефону:
підключений (Viber)
Показати контакти

VIP студія "Love" з джакузі і душ кабіною на Троєщині

Елітна і романтична студія "LOVE" з креативним, елегантним дизайном підкорить вас, а гра світла і милий зачаровуючий інтер'єр залишать яскраві спогади! У зоні кухні розташована кутова ванна "джакузі" для двох осіб. Швидкісний інтернет (безкоштовно), тюнер з виходом у Ютуб та безліччю різномовних програм!
Освітлення всіх зон квартири від приглушеного, таємничого до яскравого і насиченого для роботи і є камін.
У квартирі двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, яке закривається шторами від сонячного світла + двоспальний розкладний диван і лаунж зона з диванчиком для сну і картиною, що світиться. Є кутова, дзеркальна шафа-купе. Санвузол суміщений з підігрівом. У ньому гідромасажний бокс з радіо 1.30 м шириною, великий умивальник, консоль, пральна машинка-автомат і електрична сушка для рушників. Ми надаємо постільні та ванні приналежності, а також засоби гігієни.
Є шикарна лоджія 7 м² на якій розмістилися електрична плита, тумба з посудом для приготування їжі, а в іншій стороні розміщене односпальне ліжко.
У будинку ведеться цілодобове спостереження, є охорона. У під'їзді є продуктовий магазин, кафе і салон краси. У будинку паркінг, безкоштовна парковка і авто-стоянка під охороною для автомобіля.
Ціна 1685 грн за 2 гостей, доплата за додаткового гостя 250 грн за добу. Квартира розрахована на 4 осіб. Мінімальний термін оренди 2 доби. При погодинній оренді і на 1 добу ціна договірна. П'ятниця-субота 2500 грн за добу. Виїзд до 11 ранку, заселення починається з 14 години. Куріння в квартирі заборонено - тільки на поверсі. При заселенні обов'язково мати 2 документа що засвідчують особу (можна однієї особи). До моменту виселення вноситься страхова, заставна суму 1500 грн. як страховий депозит за порядок і всього що є в квартирі, яка повертається при виселенні.
Пориньте в світ романтики - відпочиньте і насолодіться по справжньому! Ласкаво просимо і WELCOME!
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 2 | Ціна за день: 1685 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ    DVD   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Закревського, 103:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

10.0
Все супер
6 відгуків
Ціна
10.0
Розташування
10.0
Чистота
10.0
Обслуговування
10.0
Комфорт
10.0
Увійти як

Facebook Twitter
Марьяна local · Київ
Сразу хочется сказать огромное спасибо, Камилле!!! За отличную квартиру, и самое главное что быстро и понимающе отнеслась к тому что был вечер, и нереально найти так быстро квартиру на сутки! Квартира идеально чистая, все хозяйственные принадлежности, посуда, полотенца, всё есть. Квартира не то, что шикарна, она идеальная. Эта квартира, для тех кто устал от старых обоев и запаха сырости.
Просто приятно в ней находится!
Плюс, расположение удобное - рядом остановка общественного транспорта. В общем рекомендую всем, да и у самой в следующий раз не будет возникать вопроса куда позвонить)
Відповісти |
Камилла local
Марьяна благодарю вас за ваш позитивный комментарий, который как и другие помогают нашим будущим жильцам сделать правильный выбор без долгих раздумий!
Вы говорили, что обратитесь ещё не раз, чему лично я буду очень рада!
С уважением Камилла
Відповісти |
Ирина local · Київ
Была не однократно в 3х квартирах хозяйки, все на высшем уровне, благодарю за чистоту и красоту. Фото - соответствуют. Бывает забываю вещи, любимые мелочи - вернули, даже через продолжительное время, однажды даже был конфуз и при этом смогли договориться - приятно, так как в таких вещах и познается тот, кто предоставляет услугу, мне это ценно и точно куда звонить впервую очередь. Благодарна за сервис.
Відповісти |
Камилла local
Спасибо, Ира, что обращаетесь периодически, и я уже привыкла к нашим встречам для возврата ваших вещей! Так что до новых встреч - уже осенних!
С уважением Камилла
Відповісти |
Алина Куливетис google
Хотела бы оставить отзыв об этой чудесной квартире! Арендовали ее на 2 суток после свадьбы для нас с мужем, и остались очень довольны и отношением хозяев и самой квартирой! Все на высшем уровне, стильный интерьер, джакузи супер, уютно и просторно, кровать удобная, вообще отдохнули обалденно.
Ещё уже после венчания у этих же хозяев снимали студию на Маяковского 12в и тоже все классно. Все фото такие как на самом деле! Будем ещё обращаться обязательно к Вам. Спасибо!
Відповісти |
Камилла local
Благодарим Алина за тёплые слова и вы сами знаете что мы стараемся чтобы сервис наших квартир был на высоком уровне и люди оставались довольны и возвращались ещё! И вас Алина и Рома при надобности ждём снова!
Відповісти |