Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
850
грн
вул. Михайла Гришка, 9 (код: №18136)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 8
  • - Відгуків: немає
Власник Олена
Олена
Оголошення №18136 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

1-кімнатна, 29 поверх, Позняки, красивий вид на місто

Однокімнатна квартира в 34-х поверховому хмарочосі на 29-му поверсі. З вікон відкривається гарний вид на правий берег столиці, на Печерську Лавру, Дніпро, Батьківщину-Мати. В квартирі зроблений сучасний ремонт. Встановлено нове двоспальне ліжко великого розміру, з новим зручним матрацом. Є диван. Повністю обладнана кухня. Зручно для подружньої пари, сімей з дітьми, романтичної пари, для будь-якої людини, яка цінує комфорт.
У квартирі високий рівень комфорту, створена домашня обстановка, ідеальна чистота, дуже тепло і затишно. Передбачений весь необхідний посуд: тарілки, каструлі, сковорідка, прибори, штопор та інше. В наявності постільна білизна, комплекти рушників (2 шт.: банний і приватне) на кожного гостя, завжди свіжий рушник у ванній для ніг, одноразові запаковані тапочки, мило, туалетний папір, серветки, кухонний рушник, речі для взуття. Є кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, тостер, електричний чайник, бойлер на випадок відсутності гарячої води, фен, 2 телевізори, інтернет, Wi-Fi. Для комфортного відпочинку - темні штори і ролети.

Постільна білизна та рушники перуться при високій температурі дорогими миючими засобами та вигладжуються паром. Прибирання і заміна постільної білизни і рушників проводиться 1 раз в 5-7 днів у зручний для Вас час.

Будинок знаходиться в елітному місці нового житлового масиву Позняки в 2 хв. від станції метро з аналогічною назвою. До аеропорту Бориспіль - 15 хв. на таксі без пробок. Будинок охороняється, в ньому 4 ліфти, є платна і безкоштовна парковка. Інфраструктура: в 2 хв. від будинку супермаркет "Білла", торговий комплекси "Аладдін" і "Піраміда", кафе домашньої кухні «Пузата хата», «Япона Хата", "L-kafa", "Салатерія», МакДональдс, кінотеатр, стоянка для машин у дворі, 20м до платної стоянки, клініка Борис, Епіцентр (5 хв. пішки), гіпермаркет Метро (12 хв. пішки). У парадному будинку розташований платіжний термінал.

У квартирі немає балкона. Куріння в квартирі категорично заборонено. Місце для куріння є на спільному балконі поверху в трьох кроках від квартири.

Надаються звітні документи. Можливий безготівковий розрахунок. Вартість вказана для пари. Додаткове спальне місце +50 або 100 грн.
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 29 | Ціна за день: 850 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Михайла Гришка, 9:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter