Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
500
грн
ул. Дорошенка, 13 (код: №11063)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
  • - Польська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
  • - Термінал
Корисно знати
  • - Бронювань: 20
  • - Відгуків: немає
Власник Марта
Марта
Оголошення №11063 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Затишна квартира в серці австрійського Львова

Двокімнатні апартаменти в серці австрійського Львова з видом на головну вулицю міста - проспект Свободи - і прекрасний розважальний куточок з безліччю кафе і ресторанів - Проїзд Крива Липа. Комфортний затишний нічліг для шести чоловік (максимально) з усім необхідним для гарного відпочинку і з особливою атмосферою, яку створює не тільки місце розташування апартаментів, але і їх привабливий дизайн.

Апартаменти загальною площею 60м2 складаються з кухні-вітальні, спальні та ванної кімнати. У вітальні є все для комфортного відпочинку - розкладний диван (150x200 см), великий LCD телевізор з кабельним телебаченням і обідній стіл. У двох кроках ви знайдете і кухню. Кухня обладнана газовою плитою, витяжкою, холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником та посудом. Друга кімната розділена на дві зони: спальну частину і камінну. У спальній частині розташована двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом (160х200 см) і двома тумбочками, шафа для одягу та розкладний диван (150х200 см). У камінній є біла австрійська кахельна піч, стіл і комод. А у ванній кімнаті наші гості зможуть скористатися пральною машиною (прасувальна дошка та праска теж є в наявності). Також до ваших послуг доступ до мережі інтернет Wi- Fi.

Більшість вікон квартири виходять на тиху вулицю Банківську, два вікна - на вулицю Дорошенка, де встановлено безшумну трамвайну колію. До найближчої трамвайної та автобусної зупинки - 30м, тому проїзд до будь-якої точки туристичного Львова і не тільки, не складе Вам ніяких труднощів. Поряд з будинком, де розташовані апартаменти, ви знайдете магазини на будь-який смак. Також тут знаходиться безліч розважальних закладів, ресторанів з різноманітною кухнею, кафе з ароматною кавою і тістечками ... А до таких туристичних пунктів, які входять в категорію "must see", як наприклад Львівська опера, пл. Ринок, Палац мистецтв і Палац Потоцьких, всього лише 200 м (!). Все, буквально, під рукою. Вам сподобається!

Доба проживання триває з 14.00 до 12.00. Час поселення і виселення обговорюється при бронюванні. Ми приймаємо оплату в готівковій формі, на розрахунковий рахунок (гривні, долари, злоті), а також банківські кредитні та дебетові карти Visa, Mastercard.

Як дістатися до квартири (проїзд):
З залізничного вокзалу: вийшовши з головного залізничного вокзалу, сядьте на трамвай №1 або 9, їдьте до зупинки «Вулиця Дорошенка». Знайдіть на вулиці Дорошенка будинок під номером 13.
З автобусного вокзалу: вийшовши з автовокзалу, сядьте на зупинці поряд на автобус №4а, їдьте до «Проспекту Свободи». Пройдіть до вулиці Дорошенка (на неї вказує пам'ятник Шевченку), знайдіть будинок під номером 13.
З аеропорту: вийшовши з аеропорту, сядьте на автобус №95, їдьте до зупинки «Проспект Свободи». Пройдіть до вулиці Дорошенка, знайдіть будинок під номером 13.

До зустрічі у Львові!
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 3 | Ціна за день: 500 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    ванна    СВЧ    DVD   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по ул. Дорошенка, 13:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter