Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
2000
грн
вул. Винниченка, 4 (код: №11526)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 129
  • - Відгуків: немає
Власник Любов
Любов
Зв'язатися по телефону:
Показати контакти

Чотирикімнатні апартаменти "Zefir" для 8 чоловік

Пропоную презентабельні чотирикімнатні апартаменти в історичному центрі Львові загальною площею 100 кв.м. Планування квартири зручне і функціональне. Вікна і балкон, виходять в тихий двір, роблячи при цьому ваше перебування комфортним і захищають від шуму.

Вітальня-кухня виконана в чорно-білих тонах, в ній - кухонні меблі, обідній стіл для 8-ми осіб, сучасна побутова техніка (електрична плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, пральна машинка, повний набір посуду), телевізор, двоспальний зручний розкладний диван. Три спальні кімнати, в кожній двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа. Санвузол з дизайнерської плиткою, душовою кабіною і великим дзеркалом, умивальник.

Також в квартирі є автономне опалення, кондиціонер, кабельне TV, безлімітний інтернет Wi-Fi. У вашому користуванні буде вся необхідна побутова техніка та хімія: фен, праска і т.д. До вашого приїзду вас чекає чистий комплект постільної білизни та 2 рушники для кожного. В 200 метрах платна парковка.

Відстань до Площі Ринок - 300 метрів, до проспекту Свободи - 450 метрів, в сусідньому будинку: ресторани Кумпель і Старгород. Варто тільки вийти в місто і кращі клуби міста, ресторани, кілька кінотеатрів, безліч пам'ятників архітектури всього за крок від Вас! Ви потрапляєте в саме серце історичної частини Львова. Поруч Оперний театр, Вернісаж, Арсенал, Високий Замок, храми, музеї.

Заселення з 14:00 до 21:00, виїзд з 9:00 до 12:00. При поселенні беремо заставу 2500 грн, повертаємо при виїзді. Також обов'язково наявність документа, що посвідчує особу. Передоплата у розмірі добової вартості. Повернення передоплати можливо за 7 днів до заїзду.

Вартість проживання в святкові дні по домовленості. При оренді на 7 днів і більше знижка 10%.
Кімнат: 4 | Місць: 8 | Поверх: 3 | Ціна за день: 2000 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Винниченка, 4:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter