Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
280
грн
вул. Академіка Люльки, 5 (код: №12028)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 218
  • - Відгуків: 3
Власник Віра
Віра
Оголошення №12028 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Комфортна і затишна квартира в центрі Львова

Зручна і тиха квартира в 5 хв. ходу пішки до Оперного театру. Під будинком стоянка для авто і зупинка міського транспорту. Євроремонт, автономне опалення, меблі, обладнана кухня, посуд, гаряча вода постійно, всі зручності для проживання.
Ціна 280 грн. за 1 добу проживання для 2-х осіб, всього спальних місць 3. Доплата за прибирання - 50 грн. за весь період проживання. Ціна може бути змінена по вихідних і в свята.
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 3 | Ціна за день: 280 грн.

У квартирі є:

ліжко    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Академіка Люльки, 5:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Юлия local Юлия · Київ
По поводу квартиры ничего плохого сказать не могу. Чисто и уютно, хорошее отопление. Но мы столкнулись с такой неприятной ситуацией. Мы приехали с маленьким ребенком в марте месяце этого года на лечение, заплатили за квартиру на 6 дней (тогда это было 1500 грн). Мы пожили в ней сутки и к сожалению так вышло, что наш малыш очень заболел и нам пришлось вернуться срочно домой. Хозяйка денег нам не вернула, сказала, что уже всё потратила на ремонт другой квартиры и в случае если кто то будет жить в ней, она нам вернет деньги. Мы вернулись домой и позвонили ей с другого номера и узнали свободна ли квартира на те дни которые мы оплатили. Квартира была уже занята. А когда я ей перезвонила на следующий день, хозяйка сказала, что в квартире никто не живет, а потом сказала, что живет после того как я сказала, что ей звонили с другого номера. Она пообещала вернуть деньги. До сих пор возвращает. Так, что будьте внимательны и обсуждайте этот вопрос с хозяйкой сразу!
Відповісти | 27.10.2015, 14:22
Леонід local Леонід · Київ
Телефонували тричі. Вєра обіцяла передзонить, дзвінка не було, потім звонила моя дружина, вона і їй обіцяла, сказала що їй потрібно день-другий щоб переконатися чи вільна квартира на ті дні які нам потрібно. Також дзвінка ми не отримали. На настуний день зателефонували ми самі, бо час з вибором квартири піджимав. Вона сказала, що заселить туди іншу людину бо на більше днів, хоча запевнювала що все норм. Короче парила мізок, безвідповідальна власниця. Тому як каже пані з Ревізора - рекомандувати звонить Вєрі - я не можу.
Відповісти | 14.10.2014, 16:05
Марія local Марія · Україна
Безвідповідальна власниця! Якщо ви надумаєте забронювати квартиру і подзвоните за 2-3 тижні до зазначеної дати, то будьте готові до того, що за тиждень до дати власниця буде вибирати тих, хто заброньовує на довший період. І немає значення, що ви подзвонили раніше за всіх і про все домовилися.
Відповісти | 13.10.2014, 20:03