Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
450
грн
пл. Ринок, 21 (код: №14601)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Польська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
  • - Термінал
Корисно знати
  • - Бронювань: 7
  • - Відгуків: немає
Власник Катерина
Катерина
Оголошення №14601 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Квартира в самому центрі історичного Львова

Здам подобово однокімнатну квартиру на площі Ринок. До Оперного театру 5-ть хвилин пішки. Квартира розташована в старовинному польському будинку з висотою стелі 3,4 метра на 3-му поверсі. Будинку більше 220 років, занесений до світової спадщини архітектурних пам'яток ЮНЕСКО. Чистий під'їзд, з дерев'яними сходами, є відео домофон.

Поруч знаходяться театри, музеї, безліч оригінальних кафе і ресторанів, піцерій, паби, вернісаж, банки, транспортні зупинки. До легендарної "Криївки" 1 хвилина. З ж/д вокзалу можна легко і швидко доїхати до самого будинку трамваєм №1 і №10.

Квартира після ремонту, є все необхідне для комфортного проживання 1-3 чоловік. У кімнаті, площею 15 м² - двоспальне нове ліжко з ортопедичним матрацом, 2 м'яких крісла, додаткове розкладне ліжко, шафа для речей, дзеркало, журнальний столик, телевізор (кабельне ТБ на 46 каналів).

На кухні площа 10 м² є кухонні меблі, повний набір посуду, газова плита, холодильник, тостер, мікрохвильова піч, праска. Подача холодної та гарячої води в квартиру забезпечується цілодобово.

Ванна кімната включає в себе класичну ванну і туалет, умивальник, пральна машина, є фен. Вода гаряча, холодна, душ.

У квартирі автономне опалення. Проведений інтернет. Кава, чай, цукор, рушники, одноразові тапочки, шампунь, мило. Є парасольку і аптечка.

Важливо! Постільна білизна стірається безфосфатними миючими засобами, але для алергетиків все-таки бажано постіль і засоби гігієни брати свої для уникнення непорозумінь.

Поселення в 11:00 ранку (до 22:00), після 22:00 додатково оплачується 100 грн. Здача квартири в 10:00, після 10:00 оплачуються наступну добу (або 20 грн. За годину при можливості якщо гості після Вас приїжджають пізніше). Раннє поселення до 11 ранку теж додатково оплачується (при можливості, якщо гості перед Вами виїжають дуже рано) або оплачується додатково доба-в такому разі квартира перед Вашим приїздом здаватися не буде і гарантоване 100% раннє поселення.

Ціна змінюється на рейтинговий період, під час проведення державних, загальноміських свят, виставок, форумів. Від 7-ми днів проживання не піднімаються ціни на вихідні!
На святкові дні (новорічні, великодні, травневі) знижки не діють.

Бронь на 1-2 доби проходить поточного тижня. Бронь дійсна тільки по передоплаті за 1 добу на банківську картку або особисто в руки. При відмові від бронювання застава не повертається. Термін оренди дійсний тільки на ранніше домовлену кількість днів.

Зверніть увагу!
1. Куріння в квартирі категорично заборонено.
2. Без тварин.
3. Розміщення з дітьми можливо до 5-ти річного віку обговорюється.
4. Квартира не здається для проведення вечірок, погодинно, неповнолітнім, перездач.
5. При поселення потрібно мати при собі посвідчення особи.
6. Прийом будь-яких гостей (знайомих і незнайомих) можливий тільки за попередньою домовленістю. У разі порушення цього правила за власником залишається право в одностороннім порядку виселити гостей до закінчення терміну оренди без повернення оплати за оренду. Гості, які внесли орендну плату, вважаються такими, що ознайомилися з правилами проживання в квартирі.

Телефонуйте с 9:00 до 22:00!
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 3 | Ціна за день: 450 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    телефон    ванна    душ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по пл. Ринок, 21:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter