Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
900
грн
вул. Винниченка, 4 (код: №16714)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 28
  • - Відгуків: немає
Власник Любов
Любов
Оголошення №16714 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Апартаменти "Zefir-Solo" в центрі для 4-х осіб

Сучасні апартаменти-студіо в історичному центрі міста для 4-х осіб. До площі Ринок всього 300 метрів, до проспекту Свободи 450 метрів. Вікна квартири виходять в тихий двір, роблять ваше перебування комфортним і захищають від шуму.
Квартира виконана в чорно-білих тонах, з зручним і функціональним плануванням. Загальна площ 35 м². В квартирі - автономне опалення, сучасна техніка (холодильник, мікрохвильова піч, електроплита, електрочайник), кухонні меблі, повний набір посуду. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, двоспальний розкладний диван, телевізор, комод. Санвузол з дизайнерської плитки, душова кабіна, велике дзеркало, умивальник.
Також в квартирі є безлімітний інтернет Wi-Fi, кабельне TV. У вашому користуванні буде вся необхідна побутова техніка і хімія: фен, праска і т.д. До вашого приїзду вас чекає чистий комплект постільної білизни і 2 рушники для кожного.
200 метрів від будинку - платна парковка. В сусідньому будинку: ресторани Бернардинський дворик, Старгород і Кумпель. Варто тільки вийти в місто і кращі ресторани, кафе, клуби міста, торгові центри, кінотеатри, безліч пам'ятників архітектури - всього за крок від Вас! Ви потрапляєте в саме серце історичної частини Львова. Територія ЮНЕСКО. Поруч площа Ринок, площа Митна, проспект Свободи, музей Арсенал, парк Високий Замок, Оперний театр, ринок Вернісаж, храми, музеї. Біля будинку проходять основні туристичні маршрути по головними пам'ятками нашого міста.
Кімнат: 1 | Місць: 4 | Поверх: 3 | Ціна за день: 900 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Винниченка, 4:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter