Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1300
грн
вул. Винниченка, 4 (код: №16715)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 18
  • - Відгуків: 2
Власник Любов
Любов
Зв'язатися по телефону:
Показати контакти

Апартаменти "Zefir-Duo" в самому центрі Львова

Сучасні двокімнатні апартаменти в історичному центрі Львова для 6-х осіб. Вікна виходять в тихий двір, роблять ваше перебування комфортним і захищають від шуму.
Планування квартири - зручне і функціональне. Загальна площа 50 м². Опалення автономне. В квартирі - кухонні меблі, сучасна техніка (електрична плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник), повний набір посуду. Два двоспальні ліжка з ортопедичним матрацом, шафа, комод. Санвузол з дизайнерської плиткою, душовою кабіною і великим дзеркалом, умивальник.
Також в квартирі є кабельне TV, безлімітний інтернет Wi-Fi. У вашому користуванні буде вся необхідна побутова техніка і хімія: фен, праска і т.д. До вашого приїзду вас чекає чистий комплект постільної білизни і 2 рушники для кожного.
200 метрів від будинку - платна парковка. В сусідньому будинку: ресторани Бернардинський дворик, Кумпель і Старгород. Варто тільки вийти в місто і кращі ресторани, клуби міста, кілька кінотеатрів, безліч пам'ятників архітектури - всього за крок від Вас! Ви потрапляєте в саме серце історичної частини Львова. Територія ЮНЕСКО. Поруч площа Ринок, міська ратуша, проспект Свободи, Оперний театр, ринок Вернісаж, музей Арсенал, парк Високий Замок, храми, музеї. Біля будинку проходять основні туристичні маршрути по головними пам'ятками нашого міста.
Заселення з 14:00 до 21:00, від'їзд з 9:00 до 12:00. Обов'язково наявність документа, що посвідчує особу. Передоплата у розмірі добової вартості. Повернення передоплати можливе за 7 днів до заїзду. При оренді на 7 днів та більше знижка 10%.
Кімнат: 2 | Місць: 6 | Поверх: 3 | Ціна за день: 1300 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Винниченка, 4:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Вероника local Вероника · Україна
С 10 по 12 марта отдыхали в аппартаментах "Зефир". Нас было 8 человек, сняли две двухкомнатные квартиры в одном коридоре, что для нас было очень удобно (два душа, два туалета). Фото и описание полностью соответствует действительности. Месторасположение квартир в шаговой доступности до любой исторической точки центра города. Также непосредственно возле доме находится круглосуточный гипермаркет "Роксалана", пивные пабы "Кумпель", "Старгород", ресторан "Панская чарка", ресторан-музей "Арсенал". Хозяева очень доброжелательные и контактные, все вопросы, которые у нас возникали решались без проблем. Огромное человеческое спасибо от всей нашей большой компании!
Відповісти | 13.03.2017, 18:49
Любовь local Власник Любов
Спасибо огромное за ваш отзыв! Всегда рады когда гостям у нас хорошо! Приезжайте еще!
Відповісти | 15.03.2017, 11:58