Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
550
грн
вул. Вірменська, 35 (код: №16845)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 38
  • - Відгуків: 4
Власник Юлія
Юлія
Оголошення №16845 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Подобова оренда затишної квартири на площі Ринок

Однокімнатна квартира в районі площі Ринок, ідеальне рішення для туристів і гостей міста. Квартира розташована на другому поверсі австрійського будинку - в самому центрі міста Львова. За два кроки від будинку площа Ринок - візитна картка міста Львова, музей під відкритим небом. Дивовижна архітектура, вузенькі вулички, таємничі аркади приваблюють до себе туристів з усього світу.
У квартирі є двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і диван. Ванна кімната обладнана в класичному стилі. У невеликій кухні Ви знайдете все необхідне, щоб не залежати від кафе і ресторанів. Супермаркет і ринок зі свіжими продуктами в 5 хвилинах пішки.
Приїжджайте і Ви не пошкодуєте, а ми в свою чергу допоможемо Вам зняти чудову квартиру за доступною ціною. У вихідні та святкові дні ціна може змінюватися.
Кімнат: 1 | Місць: 4 | Поверх: 2 | Ціна за день: 550 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    праска    інтернет    ванна    душ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Вірменська, 35:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Валерия Рыбицкая facebook Валерия Рыбицкая
Перечислила залог за квартиру. После отправки предоплаты хозяйка начала вести себя по хамски, а именно: не отвечала на сообщения в течении нескольких дней, а потом хамски говорила, что она не обязана отвечать клиентам в соцсетях. Во время телефонных звонков вела себя так же. К тому времени свободных квартир во Львове фактически не было, так что решив, что жить нам не с ней, решили проглотить и ждать заселения. На заселение мы договорились на 6 часов вечера. Заранее созвонившись и подтвердив наше заселение, с 4х часов мы уже ждали её в кафе рядом с квартирой. В 6 часов мы ей перезвонили и услышали «я за городом, ключи у гувернантки, а она не берет трубку, я вас заселю в другую квартиру». Все бы ничего, но заселить она нас решила в квартиру рассчитанную на меньшее количество людей, чем нас было, когда мы сказали что эти варианты нам не подходят, в ответ снова услышали крики и хамство. С горем напополам она заселила нас в квартиру другой хозяйки, Ирина, очень приятная женщина женщина, которая нам безумно помогла. Жили мы по адресу Лычаковская 20, но остаться мы там могли всего на одну ночь - а потом нас пообещали заселить на Армянскую и вот 8 утра, мы под Доминиканским собором звоним ей, в ответ слышим «ждите, скоро буду». В 8:35, после нашего второго звонка получаем смс с текстом «Я перепрошую, але так сталось що я вас не зможу поселити. Мені дуже шкода. Можливо я б і могла щось для вас зробити, але дуже складно працювати з такими людьми як ви.». Фестиваль шоколада, 8 утра, свободных квартир 0, через час начало конференции. Она заблокировала все наши номера телефонов и страницы в фейсбуке. Слава богу что мы все таки нашли варианты заселения. Я бегу в полицию писать заявление. После многочисленных звонков с разных номеров телефонов (насчитала около 12-14 номеров) с требованием вернуть предоплату, услышали лишь «я не хочу с вами разговаривать» и получили сообщение «заявление можете не забирать + миллион непонятных смеющихся смайликов». Под вечер позвонили Ире, у которой мы ночевали одну ночь, уже она вышла на Юлию и требовала вернуть нам деньги. Благодаря именно ей деньги нам вернули и то без 50 гривен, не знаю что она хотела показать таким жестом, но все равно было потрачено два дня нервов и разборок вместо отдыха.
Відповісти | 30.10.2017, 21:08
Ольга local Ольга · Київ
Спасибо, буду знать, это хорошо что вы написала отзыв.
Відповісти | 02.04.2018, 12:47
Alexandra Vorobiova facebook Alexandra Vorobiova
Хотела уже звонить и договариваться за квартиру, отзыв спас) Валерия, спасибо!)
Відповісти | 15.01.2018, 14:24
Tsyapa Andriy facebook Tsyapa Andriy
Власниця "на добу не здає" і кладе трубку. Сумно.
Відповісти | 09.10.2017, 18:12