Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
800
грн
вул. Руська, 3 (код: №17427)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 57
  • - Відгуків: 5
Власник Юлія
Юлія
Оголошення №17427 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Двокімнатна квартира в самому центрі на Площі Ринок

Двокімнатна квартира з двома роздільними спальнями в самому центрі Львова на Площі Ринок. Квартира дуже тиха і затишна, має прекрасну локацію, знаходиться в історичній будівлі. Свіжий ремонт, нова техніка, зручні спальні місця для 10 (2+2+2+2+1+1) гостей. У квартирі є цілодобово гаряча і холодна вода, швидкісний інтернет
Вартість 800 грн. за добу, у вихідні дні 1000 грн., а також доплата за кожного гостя після 4-х осіб +160 грн. Якщо ви приїжджаєте раніше або їдете пізніше розрахункового часу, то свої речі ви можете залишити в нашій камері схову.
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 2 | Ціна за день: 800 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Руська, 3:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Алёна local Алёна · Білорусія
Начали переписку. Цена в выходные дни 1000 грн. на мое сообщение "я из Беларуси, как можно внести предоплату?", хозяйка квартиры просто ничего не ответила.
Відповісти | 08.05.2018, 17:06
Gayane  Avakyan facebook Gayane Avakyan
Не повторюйте моєї помилки і не бронюйте цю квартиру. Спершу прочитайте коментарі під іншими квартирами цього агента (у розділі Все квартиры этого владельца під номером телефона). Вони усі негативні: або вас заселять у брудну квартиру, яка не відповідає фотографіям, або взагалі скажуть що ця раптово зайнята - і запропонують жити в гіршій. Але я побачила це надто пізно. Бажання спілкуватися і відповідати на будь-які запитання у Юлії зникло одразу після того, як я внесла передоплату. Її, звісно, повернути відмовилися, хоча я сказала, що не заселятимуся у той же вечір - за півмісяця до строку броні. Такі от неприємні сюрпризи, на які заманюють ідеальними світлинами.
Відповісти | 04.05.2018, 20:46
Оксана local Оксана · Україна
Осталось самое ужасное впечатление. Забронировала квартиру на сайте, пришёл ответ на заявку на бронирование. Решила перезвонить девушке Юле и уточнить бронирование. И здесь началось самое интересное) девушка в самой отвратительной форме заявила:
- С чего вы взяли, что вы ее забронировали? Вы такая интересная? Мало ли что в интернете написано! Ну ладно если хотите - Квартира 1800 в сутки!
У меня даже была мысль, что это конкуренты. В ообщем, однозначно не рекомендую!
Відповісти | 18.04.2018, 17:10
Алиса local Алиса · Україна
Ужаснейшая квартира на улице Русская 3, а ее владелица общаться нормально не умеет, грубит. Не советую никогда с ней иметь дело!
Что касается квартиры, то то что есть на фото вообще никак не соответствует действительности, пол скрипит, окна старые, такое ощущение что они открыты всегда, все слышно что говорят на улице, каждые 3 минуты трамваи ездят, стены грязные, вай-фай не работает. В общем ищите лучше другой вариант.
Відповісти | 08.03.2018, 14:52
Сергей local Сергей · Одеса
Хозяйка не общительная, разговаривать по поводу бронирования отказывается, звонил в 9.30 утра голос сонный трубку бросает. Перезваниванию сбрасывает. Только негативный отзыв. Не рекомендую связываться с такой хозяйкой!
Відповісти | 29.07.2017, 10:16