Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

26 Міжнародний книжковий «Форум видавців» у Львові

Ось і знову Львів зустрічає осінь, а разом і з нею найочікуванішу подію - 26 Міжнародний книжковий «Форум видавців» у Львові. З 18 по 22 вересня в Палаці Мистецтв на Коперника пройдуть сотні заходів і зустрічей. Чисельність відвідувачів та їх зацікавленість щороку значно зростає. А тим хто й досі сумнівається, радимо відкласти усі справи на тиждень і вирушати до Львова. Гості зможуть познайомитися з улюбленими авторами, придбати книжки на ярмарку, прослухати лекції та розповіді видавців, взяти участь в воркшопах і майстер-класах.
«Форум видавців» у Львові – найбільша літературна, книжкова і культурна подія України. Перший Форум пройшов у 1994 році, щоб надати всім зацікавленим у видавничій справі майданчик для знайомства і обміну досвідом. З того ж року організація Форуму бере участь в міжнародних ярмарках і експозиціях в Вільнюсі, Варшаві, Франкфурті, Лейпцигу та Пізі. Роком пізніше з'явилася однойменна премія за кращу книгу, пізніше перейменована в BookForum Best Book Award.

Форум видавців у Львові

Як пройде Форум в 2019 році?

Фокусна тема 26-го Форуму – «Пошуки причетного», натхненна поезією Грицька Чубая. Тема присвячена причетності людини до всього того, що відбувається в світі навколо, відповідальності перед майбутнім, суспільством і самим собою. Крім Палацу Мистецтв планується ще близько 30 локацій, включаючи проспект Свободи, палац Потоцьких, університет Івана Франка, URBAN бібліотеку, Будинок офіцерів, Ратушу, готель Жорж, кінотеатр Коперник та інші.
Обов'язково не пропустіть:
- Церемонію премії BookForum Best Book Award;
- Тематичні виставки, відео-музичні заходи, інтерактивні презентації, перформанси;
- Поетичні та музичні вечори, концерти, Bookup Night;
- Автограф-сесії Сергія Жадана, Євгена Клопотенко, Андрія Кокотюхи, Олега Векленко, Алли Рогашко, Андрія Новіка, Юлії Ілюха, Сергія Плохія, Остапа Українця, Віктора Давидюка, Валентини Коханської, Ігоря Померанцева, Віктора Гребенюка, Бориса Крамера, Артема Чеха, Сергія Уса, Василя Нагірного, Сергія Дзюби, Артемія Кірсанова і багатьох-багатьох інших;
- Вистави і сценічні читання п'єс Марціана Діясінського, Грети Мюллер, Семюела Беккета, Душана Ковачевича, Вероніки Мурек, Керіл Черчіль, Йорга Менке-Пайтцмеєра та інших.
Численні лекції, дискусії, майстер-класи та воркшопи. Повна програма представлена ​​на сайті і розбита за темами, напрямками та типами заходів. Тому можна скласти персональний план на будь-який смак для дорослих і дітей.

Книжкова ярмарка на Федорова

Де ще можна купити книги у Львові?

Звісно, купити книги у Львові можна не тільки в рамках Форуму. Крім ярмарки варто відвідати:
- Книжковий ринок біля пам'ятника Федорова;
- Мережу «Книгарня Є»;
- Книжковий магазин «book House» на Міцкевича або Червоної Калини;
- «Book Leo» на проспекті Шевченка, 14;
- Магазин комп'ютерних книг «Гіада» на вулиці Богуна, 8;
- «Видавництво Старого Лева» на Старознесенська, 24-26;
- «Книгарню-кав'ярню Старого Лева» на Краківській, 3;
- Магазин коміксів Comics Room на вулиці Богомольця, 1.

Ярмарка книг у Львові

Книжкова культура у Львові активно розвивається, зокрема – завдяки міжнародному розмаху Форуму. Щорічно до заходу долучається все більше видавництв: «АССА», «Сафран», «Родовід», «Артек», «Світ», «Джура». Якщо ви шукаєте українські та україномовні книги і переклади, незвичайні тематичні видання та актуальні твори вітчизняних авторів – сміливо вирушайте за ними до Львова.



Коментарі:

userpic