Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

На каву до Львова

Ось уже вшосте осінній, але ще по-літньому сонячний і теплий Львів здивував усіх кавоманів, жителів та гостей міста, котрі відвідали кавовий ярмарок або ж як прийнято говорити міське свято «На каву до Львова» з 28 по 30 вересня, де обирали найкращу кофейню міста. Це свято має давню історію і розпочалося воно ще 2007 року. Тоді змагались лише кілька кав’ярень. Проте уже сьогодні це грандіозне шоу, котре відбувається не лише на площі Ринок, як колись, але й залучає величезну кількість кав’ярень та кофеєнь, які змагаються у майстерності та вмінні варити найсмачнішу каву. Оцінюють їх кавомани безпосередньо у закладах, голосуючи за допомогою бюлетнів, на сайті фестивалю, а також офіційні Король і Королева, котрі й відкривають усе дійство. Відвідувачі свята змогли отримати кавову карту із нанесеними на ній усіма кавовими закладами, які беруть участь у святі та їх відвідати.

Цьогоріч свято «на каву до Львова» відвідало понад сто тис. осіб, у фестивалі взяли участь кав’ярні та ресторани міста, виробники кави, кондитерської продукції та кавової техніки. Протягом цих трьох днів кожен міг відвідати усі кав’ярні, котрі брали участь у кавовому турнірі, скуштувати фірмову каву кожного закладу і проголосувати за найсмачніший напій, а також відправити фірмову кавову листівку зі Львова у будь-який куточок світу, відчути себе королем та королевою, замовивши королівський тур, відвідати вечірні кавові кінопокази.

У святі цьогоріч брали участь такі заклади як «Львівські пляцки», «На бамбетлі», «Kredens Cafe», «Світ кави», «Львівська копальня кави», «Кентавр», «Віденьська кавярня» та «Віденські булочки», «Солодка скриня», «Штрудель» та інші. Голосування відбувалося у семи номінаціях, найпопулярніші із них це «Кав'ярня — відкриття року», «Кава і до кави», а також «Кавова легенда Львова». «Світ кави» цього року стала найкращою кофейнею Львова. Вітаємо переможців!

Також у межах фестивалю відбувся Західноукраїнський відбірковий чемпіонат баріста, переможець якого зможе взяти участь у національному Українському Чемпіонаті Баріста у Києві. Переможцем обрано Назарія Шуляка - баріста від кав’ярні «KREDENS CAFE».

Завдяки фестивалю більшість власників, котрі здають квартири у Львові подобово знизили ціни на проживання, тим самим привернувши увагу до заходу. Отож, міський фестиваль цього року відвідало вдвічі більше туристів ніж торік.

Львів ще раз підтвердив своє звання східної кавової столиці. Недарма ж кажуть, що львівська кава найкраща і відвідати його варто навіть лише для того, щоб спробувати ароматну, смачну каву із місцевими солодощами, котрі теж, до-речі, надзвичайно смачні, приготовані за особливими рецептами, котрі намагаються тримати у строгій таємниці.


Коментарі:

userpic