Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Бажаєте казково провести зимові свята? - Тоді вам до Львова!

Ну ось уже й настав той час, коли усе наповнюється очікуванням казки. Найбільш помітно це у загадковому старовинному Львові. Всі, хто бував тут зимової пори, назавжди запам’ятають цю неймовірну святкову атмосферу. У Львові збереглося чи не найбільше колоритних традицій, пов’язаних з новорічними та різдвяними святами. Часто, щоб насолодитися цим чарівним дійством, люди їдуть до старовинного міста Лева не тільки з усієї України, а й з інших куточків світу.

Щоб насолодитися неймовірною львівською атмосферою, не потрібно мати закордонний паспорт, відкривати візу, витримувати довгі перельоти й зміну клімату, це навіть не потребує шалених грошових витрат. Варто лише подбати про житло на період свого перебування у місті. Найзручнішим варіантом на свята, та й у інші дні, стане подобова оренда квартир у Львові. Адже тільки так ви зможете відчути себе неначе вдома і, в той же час, повністю зануритесь у святкову атмосферу зимового міста.

Львів сам по собі прекрасний, а на період свят він стає ще більш незвичним і колоритним. Тут проходить безліч фестивалів та інших заходів, які варто відвідати. Офіційним початком зимової святкової пори у Львові є урочисте відкриття головної ялинки міста, яка запалає вогнями 19 грудня, на самісіньке свято Миколая. А з 14 до 21 грудня можна буде відвідати його хатинку.

Крім того, у Львові аж до 19 січня працюватиме "Різдвяний Ярмарок", на якому традиційно будуть представлені вироби народних майстрів, новорічні прикраси та подарунки. Можна буде зігрітися гарячим глінтвейном, скуштувати місцевих смаколиків та напоїв. Перед Різдвом у Львові, в самому центрі міста, встановлюють невід'ємний для Західної України атрибут Різдва - дідух! Це завжди відбувається дуже урочисто, на кшталт відкриття новорічної ялинки. А 22 грудня на площі Ринок поставлять Різдвяну шопку, де, вже ближче до самого Різдва, почнеться театралізоване дійство з акторами і справжніми тваринами. Центром міста гулятимуть різноманітні вертепи, всі співатимуть колядки. Львів’яни готуватимуть 12 святкових страв та запрошуватимуть родину до столу. Саме час одягатися у вишиванки і дарувати гарний настрій собі й приїжджим гостям. Крім того, у Львові в цей період традиційно відбувається "Свято Пампуха", на якому всі охочі можуть спробувати найрізноманітнішу випічку та оцінити майстерність місцевих господинь.

Все це приваблює на Новорічні та Різдвяні свята тисячі туристів не тільки з усіх куточків України, але й з цілого світу. Адже Львів, крім особливої таємничої атмосфери, славиться своїм умінням зберігати й примножувати давні народні традиції святкування Різдва.

Тому взимку тут так само гарно, як і влітку. Вночі центральні вулиці Львова переливаються новорічними вогниками, при цьому не затьмарюючи величних старовинних храмів.

Бажаємо веселих свят і гостинно запрошуємо до Львова! Неймовірні враження і хороший настрій вам гарантовано!


Коментарі:

userpic