Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Відпочинок на травневі свята у Києві, Львові та Одесі

Цьогоріч на травневі свята приходиться ще й Великдень, а отже програма заходів у Києві, Львові та Одесі обіцяє бути ще більш насиченою, ніж зазвичай. Тому плануючи візит на початку травня в котресь з цих міст, план відпочинку краще продумати наперед, щоб не пропустити найцікавіше. Але не менш важливе питання – пошук квартири подобово. Через підвищений попит найкращі варіанти будуть заброньовані задовго до 1-2 травня, та й ціни на житло зростуть.

Чим здивує туристів Київ

Столиця України активно готується до травневих свят, в ці дні тут очікується безліч концертів, вистав та інших культурних заходів. Одне з найгучніших дійств – Весняний ярмарок майстрів з численними майстер-класами та виставками у Пирогово, які проходитимуть з 1 до 6 травня. Серед іншого – заходи у Мамаєвій Слободі, парку «Київська Русь», на Співочому полі та на Майдані Незалежності.

Квартири подобово на травневі свята краще обирати якраз в тому районі Києва, де плануєте відпочивати. Це не тільки позбавить незручностей з добиранням, але й може бути вигідне у ціновому плані. Наприклад, якщо хочете відвідати Пирогово, зніміть житло в Голосіївському районі – оренда точно обійдеться на кількасот гривень дешевше, ніж у центрі Києва.

Зауважте, що зняти квартиру у столиці можна буде як мінімум на 3-5 днів. Про оренду на одну-дві доби можна буде домовитися лише в день приїзду, і то тільки в тому разі, якщо у власника «вікно». Мінімальна вартість однокімнатної квартири для 2-3 людей на добу – 800 гривень, двокімнатної з 4 спальними місцями – 1000 гривень, трикімнатної для 6 гостей – 1500 гривень. Звісно, точна вартість залежатиме від класу житла (економ, стандарт, люкс), зручностей та терміну оренди.

Травневі у Львові – до чого готуватися гостям міста

Гостей Львова на початку травня очікує безліч цікавих атракцій, пов’язаних з Пасхою та святкуванням Дня міста. Найбільш масштабні з них – фестиваль писанок на площі Ринок, Великодній ярмарок, фестиваль Флюгери Львова (6-9 травня). Більшість заходів проходитимуть в центральній частині Львова, хоча деякі концерти в рамках святкування Дня міста пройдуть в інших районах, зокрема на Сихові, Левандівці і в Рясному.

Щоб зняти квартиру подобово у Львові на травневі свята з хорошим співвідношенням ціни та якості, варто взятися за бронювання хоча б за 2-3 тижні. Мінімальний термін оренди – так само, як і в столиці, 3-5 днів. А сума застави дорівнює вартості доби оренди. При цьому вона може бути неповернена в разі пошкодження майна.

Порівняно зі звичайними, несвятковими днями, квартири подобово на травневі свята подорожчають вдвічі, а то й втричі. Оренда однокімнатної квартири для 2-3 гостей обійдеться не менше, ніж в 600 гривень на добу. За двокімнатну для 4 чоловік доведеться заплатити як мінімум 1000 гривень, а за трикімнатну для 6 осіб – від 1500 гривень. За надання додаткових спальних місць може знадобитися доплата.

Одеса – особливості відпочинку у травні

Травневі свята в Одесі – це чудова можливість відпочити біля моря ще до початку туристичного сезону. Звісно, вже в перші числа травня туристів у місті істотно побільшає, хоч їх число і не сягне позначки липня-серпня. Цікавих заходів не бракуватиме – серед численних концертів, виставок, вуличних дійств Ви неодмінно виберете найцікавіше для себе.

Оренда квартири подобово в Одесі на травневі свята обійдеться в кілька разів дорожче, ніж в будні дні. Хоча ціни ще й не сягнуть рівня високого сезону. При цьому дуже важливо обговорити з власниками всі умови, адже часто квартири не здаються для проведення тих чи інших заходів, поселення великої кількості людей тощо. Може бути встановлений мінімальний термін оренди, а от стандартні знижки при довготривалому проживанні швидше за все будуть недійсними.

Зняти однокімнатну квартиру подобово в місті на початку травня можна буде від 500 гривень, двокімнатну – від 800 гривень, а трикімнатну – від 1000 гривень. Чим ближче Дерибасівська, залізничний вокзал, Приморський бульвар чи котрийсь із пляжів, тим вищою буде ціна. За окрему плату багато господарів готові організувати зустріч на вокзалі чи інші додаткові послуги.

Як бачимо, яке б з цих трьох міст Ви не обрали для відпочинку на травневі свята, з організацією дозвілля проблем не виникне. Те ж саме стосується оренди квартир подобово – пропозицій від власників достатньо, головне домовитися про все наперед. Обирайте найцікавіший напрямок на 1-2 травня - Київ, Львів і Одеса вже готуються зустрічати гостей!


Коментарі:

userpic