Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Новини і просто корисні поради

Вперше у Львові? Даємо рекомендації, що обов'язково подивитися, куди піти, як цікаво провести час у місті. Наш маршрут на один день. Враження від подорожі залишаться на все життя.
Пропонуємо дізнатися про те, чим зайнятися у Києві, що цікавого подивитися. Розкажемо про місця, які не можна пропустити. Відкрийте для себе Київ під іншим ракурсом додавши 3 ідеї в свій To-do list.
Звичайно, одного дня мало, щоб подивитися всі самі найцікавіші місця та визначні пам'ятки столиці. Чим зайнятися, куди піти і що подивитися у Києві першим ділом – розповідаємо у матеріалі.
Хто побував у цьому затишному місті, закохався у нього з першого погляду, хто не бував – мріє відвідати. Щоб відпочинок пройшов на ура, з'ясуємо, коли краще спланувати поїздку у Львів.
Ужгород – місто з багатою історією, незвичайною атмосферою та особливим ритмом життя. Вихідних цілком вистачить, щоб познайомитись із його основними пам'ятками.
Подобова оренда житла - популярний тренд. Так з чого ж почати і як вдало забронювати бажані апартаменти для комфортного перебування в іншому місті - читайте наші рекомендації.
Сьогодні ми розповімо про визначні пам'ятки і найцікавіші місця Вінниці, які варто відвідати приїхавши на 1 день. Дізнайтеся, де погуляти і що спробувати у Вінниці перш за все.
Плануємо поїздку до Києва самостійно. Для цього знадобиться лише підготуватися до поїздки заздалегідь: прорахувати дати, взяти квитки, вибрати де проживати і скласти маршрут. Це не так складно, як здається!
Ми підготували список цікавих подій, куди поїхати і де відсвяткувати День Незалежності в Україні. По всій країні оголошені вихідні та проходять концерти, ярмарки, фестивалі та інші святкові заходи.
7 днів – невеликий термін, проте його цілком достатньо, щоб сповна перейнятися та назавжди полюбити веселу приморську Одесу! А щоб ваш тижневий відпочинок пройшов без проблем, плануйте його заздалегідь!
Сторінки: 1 2 3 4 5 6