Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Новини і просто корисні поради

19 грудня у Львові на пр. Свободи відбулося урочисте відкриття ялинки. Чого ще слід очікувати і що варто обов'язково відвідати туристам та гостям міста під час свят.
До Нового Року залишається все менше і менше часу, спливає він незамітно і уже менш ніж за місяць, а точніше за 37 днів і кілька годин, ми ввійдемо в новий 2012 рік. Хто й де його зустріне?
Протягом року Львів відвідують численні туристи з понад 100 країн світу. Українці приїжджають до Львова зазвичай на свята - Пасху, Травневі свята, Новорічні свята та Різдво.
Одним з найдавніших і найкрасивіших міст України є, звичайно, Львів. Іншими словами українська Прага, тому його так полюбили європейські туристи, особливо поляки. Для поїздки не знадобиться величезних витрат, хіба що на оренду квартири та квитки на дорогу.
Варіантів розміщення в місті стільки, що вибрати відразу і один - досить складно. Сьогодні ми розповімо про плюси і мінуси проживання в хостелі, готелі та орендованій квартирі: а вирішувати вже Вам, де зупинитися на кілька діб.
Поради професіонала з організації роботи агентства нерухомості.
Найцінніше у подорожах – нові враження та гарний настрій. А відправитися в подорож рідною Україною можна навіть на будь-які вихідні: дорога не займає занадто багато часу. Головне – підготуватися заздалегідь та знати, на що звернути увагу.
Сесія для студента заочника приходить завжди несподівано, в самий непідходящий час, навіть якщо Ви знаєте приблизний початок здачі заліків і іспитів. Але біда навіть не в тому, що Ви не встигли ще написати курсову або контрольну роботу, а в тому, що два тижні потрібно десь жити в іншому місті. Відразу виникає питання: де зупиниться, як знайти житло?
Якщо ви плануєте здавати свою квартиру подобово, то вам слід врахувати ряд особливостей. Подобова оренда квартир відрізняється від довгострокової оренди масою нюансів.
Збираючись здавати квартири подобово, важливо, врахувати потреби гостей в  правильному облаштуванні квартири. Тому нами пропонується міні-допомога для початківця посуточника.
Сторінки: 1 2 3 4 5 6