Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1300
грн
вул. Михайла Гришка, 9 (код: №16075)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 21
  • - Відгуків: немає
Власник Олена
Олена
Оголошення №16075 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

2-кімнатні VIP апартаменти в 5 хв. від метро Позняки

Двокімнатна квартира на 12 поверсі 34-поверхового хмарочоса. З вікон відкривається гарний вид на місто і озеро. В квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт в стилі "Принцеса". У квартирі дві спальні з новими двоспальними ліжками зі зручними матрацами. Повністю обладнана кухня. Є гардеробна кімната. Зручно для романтичної пари, подружжя, сімей з дітьми, для будь-якої людини, яка цінує комфорт.
У квартирі заборонено курити. Місце для куріння є на спільному балконі поверху в трьох кроках від квартири.

У квартирі високий рівень комфорту, створена домашня обстановка, ідеальна чистота, дуже тепло і затишно. Передбачено весь необхідний посуд: тарілки, прибори, сковорідка, каструлі, штопор та інше. В наявності постільна білизна, комплекти рушників (2 шт.: банне і особисте) на кожного гостя, завжди свіжий рушник у ванній для ніг, запаковані тапочки, туалетний папір, мило, серветки, кухонний рушник, принадлежності для взуття. Є холодильник, мікрохвильова піч, електричний чайник, пральна машина, кондиціонери, бойлер на випадок відсутності гарячої води, фен, 2 плазмових TV, інтернет Wi-Fi. Для комфортного відпочинку передбачені ролети на вікнах.

Постільна білизна та рушники стіраються при високій температурі дорогими миючими засобами та вигладжуються паром. Прибирання і заміна постільної білизни і рушників проводиться 1 раз в 5-7 днів у зручний для Вас час.

Будинок, в якому розміщується квартира, знаходиться в елітному місці нового житлового масиву Позняки в 2 хв. від ст. метро з аналогічною назвою. До аеропорту Бориспіль - 15 хв. на таксі без пробок. Будинок охороняється, в ньому 4 ліфти, є платна і безкоштовна парковка. У парадному будинку розташований платіжний термінал.

Інфраструктура:
- в 2 хв. від будинку супермаркет "Білла", торговий комплекси "Аладдін" і "Піраміда", кафе домашньої кухні «Пузата хата», «Япона Хата", "L-kafa", "Салатерія», МакДональдс, кінотеатр
- стоянка для машин у дворі, 20 метрів до платної стоянки;
- 5 хв. пішки медична клініка «Борис», Епіцентр;
- 12 хв. пішки до гіпермаркету «Метро».

Надаються документи. Можливий безготівковий розрахунок. Вартість вказана для пари при проживанні в одній кімнаті. При використанні другої спальні додаткова плата +200 гривень.
Кімнат: 2 | Місць: 3 | Поверх: 12 | Ціна за день: 1300 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Михайла Гришка, 9:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter