Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1100
грн
вул. Трускавецька, 6в (код: №18352)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 17
  • - Відгуків: немає
Власник Дмитрій
Дмитрій
Оголошення №18352 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

2-х кімнатна квартира з видом на Дніпро, Осокорки

Двокімнатна квартира класу люкс з виглядом на Дніпро в Дарницькому районі біля метро Осокорки, вулиця Трускавецька, 6В (друга лінія ЖК "RiverStone"). Розташована на 6-му поверсі 23-х поверхового будинку. Стильний і сучасний інтер'єр. Квартира дуже світла. Чистий, під'їзд на магнітному замку. Тут Ви знайдете все для комфортного, спокійного і безпечного проживання. Безлімітний Wi-Fi інтернет.

Будинки житлового комплексу "RiverStone" розташовуються в мальовничій бухті Дніпра, в історичній місцевості Княжий Затон, що розташована на Осокорках і куди легко дістатися з різних куточків столиці. У декількох хвилинах ходьби від комплексу знаходиться станція метро «Осокорки», «Славутич» - на відстані всього 1,3 км. Дорога з правого берега не відніме у вас багато часу - поруч розташовані три мости через Дніпро: Південний, Дарницький і міст Патона. В аеропорт Бориспіль Ви доїдете всього за 15 хвилин - проспект Миколи Бажана, який знаходиться лише в 800 метрах від житлового комплексу, виведе вас прямо до Бориспільського шосе.
Молодий житловий масив на очах обростає інфраструктурою тут є садки і школи, як приватні, так і державні поліклініки, і супермаркети, торговельні центри, кафе, ресторани - все що необхідно для комфортного життя.

Час заїзду в квартиру післе 13:00, час виїзду до 12:00. Заселення з 22:00 до 24:00 оплачується окремо. Видача ключів на квартирі. При заселенні укладається договір оренди, наявність паспорта обов'язково. На час проживання необхідно внести страховий депозит. Видаємо повний пакет звітних документів.
Кімнат: 2 | Місць: 3 | Поверх: 9 | Ціна за день: 1100 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    кондиціонер   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Трускавецька, 6в:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter