Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1200
грн
бул. Лесі Українки, 20/22 (код: №18957)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
  • - Термінал
Корисно знати
  • - Бронювань: немає
  • - Відгуків: немає
Представник господаря Юлія
Юлія
Оголошення №18957 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

2-х кімнатні апартаменти з 1 спальнею в центрі Києва

Апартаменти знаходяться в центрі міста, в 7 хв. ходьби від станцій метро «Печерська» і «Кловська». Поруч знаходяться головні історичні пам'ятки Києва - Києво-Печерська Лавра, монумент «Батьківщина-Мати», парки, музеї, виставкові зали.
В апартаментах створені всі умови, щоб ви відчували себе як вдома. Тут з комфортом може розташуватися пара, сім'я з дітьми або невелика компанія друзів. Класичний інтер'єр в спокійній колірній гамі створює відчуття гармонії і затишку. Використання дзеркальних поверхонь в обробці (дзеркальний натяжна стеля, дверцята шаф) допомагає візуально розширити простір.
Вдале планування розділяє квартиру на функціональні зони, де є все необхідне для комфортного проживання. Простора спальня стане відмінним місцем для відпочинку і усамітнення. За великим двоспальним ліжком з ортопедичним матрацом передбачена підсвітка. Відблиски світла красиво відбиваються від стін і створюють в кімнаті романтичну атмосферу. Також в кімнаті є телевізор і кондиціонер.
У вітальні одну зі стін займає шафа-купе. У ній багато функціональних скриньок і поличок, тому ви зможете розмістити для зберігання всі ваші речі. М'який розкладний диван може стати зручним спальним місцем для двох осіб. З цієї кімнати є вихід на засклений балкон, що виходить в затишний зелений двір.
По сусідству із зоною відпочинку у вітальні знаходиться обідня зона зі стільцями і розкладним столом. Відразу після неї, в своєрідній ніші розташована повноцінна кухня з усім необхідним для зберігання і приготування їжі (побутова техніка, плита, посуд, чай, кава, цукор, вершки). У передпокої ви знайдете шафу і тумбочки, які послужать додатковим місцем для зберігання речей.
Ванна кімната оснащена сучасною сантехнікою. До ваших послуг міні-парфумерія: шампунь, гель для душу, ватні палички і диски, шапочки для душу, тапочки і набір для шиття, а також халати і рушники.
Квартира знаходиться в центральному районі столиці, тому Ви з легкістю зможете дістатися до будь-якої точки міста на наземному або підземному громадському транспорті.
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 2 | Ціна за день: 1200 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по бул. Лесі Українки, 20/22:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter