Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1000
грн
вул. Винниченка, 26 (код: №19985)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 20
  • - Відгуків: 4
Власник Юлія
Юлія
Оголошення №19985 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Трикімнатна квартира біля центрального парку

Дуже затишна і красива трикімнатна квартира в центрі міста. У 5 хв. від будинку площа Ринок, в 10 хв. Оперний театр. Дуже зручна транспортна розв'язка. Зупинка громадського транспорту в двох хвилинах від будинку.
Квартира з роздільними і просторими кімнатами, одна з яких прохідна. Зроблений сучасний ремонт. Повністю укомплектована і обладнана для комфортного проживання. Є постільні та ванні приналежності, столові і кухонні прибори. У кожній спальні є двоспальні ліжка з ортопедичним матрацом, великий телевізор. Також в квартирі є необхідна побутова техніка: мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, пральна машина автомат, праска з дошкою для прасування, фен. Для зручності гостей працює безлімітний швидкісний Wi-Fi доступ до мережі інтернет, а також цифрове кабельне ТБ.
У 5 хв. від будинку безкоштовна і платна парковка. Тихий двір з дитячим майданчиком, чисте парадне. Якщо ви приїжджаєте з дітьми - ми підкажемо де можна взяти на прокат необхідні дитячі приналежності.
Час заїзду - 13:00, виїзду - 12:00. Гнучка система знижок. Надаємо звітні документи. У вихідні та святкові дні ціни змінюються і обговорюються додатково.
Кімнат: 3 | Місць: 8 | Поверх: 1 | Ціна за день: 1000 грн.

У квартирі є:

ліжко    холодильник    шафа    телевізор    фен    пралка    праска    інтернет    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Винниченка, 26:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Светлана local Светлана · Миколаїв
Забронировала квартиру за месяц, сразу же внесла предоплату, днем перед выездом созвонилась с Юлией, которая подтвердила мою бронь, а утром прислала сообщение с другим адресом до обеда. В 13ч должны были заселиться на Винниченко, но не тут-то было к 21ч выясняется, что на квартиру моей брони нет и туда поселили других людей. На следующий день Юля мне пригрозила, если мы не заберем свои вещи с хостела, то их вынесут на улицу, потому что туда ей надо в 13ч заселить других людей. И никого не валновало, что нас было: 2 взрослых и 6 детей (приехали на конкурс). Политика Юли брать предоплату и заселять не надо. Погулять с детьми по городу не получилось. Сидели до последнего ждали результата на заселение, извинений за не услышала. Настроение испорчено.
Відповісти | 20.11.2018, 20:08
Светлана local Светлана · Обухів
Квартира грязная, окно в комнате не закрывается, плитка и микроволновка сплошная ржавчина, холодильник на единичке заморозил в лед наши продукты, в ванной комнате грибок, зеркало на умывальнике разбухло, лучше его повесить. Все это очень легко устранить, но Иван (который давал нам ключ) бросил трубку, когда я стала ему говорить. И утром, когда нам нужно было уезжать и отдать ключ, никто не перезвонил и не пришел, его мы оставили под ковриком. Большой вопрос к сервису.
Кровати удобные, постель чистая. Пожалуйста любите нас, вы ведь нам оказываете услугу, и мы деньгами платим. Желаю не только строго говорить с заказчиком, но и с себя строго спрашивать.
Відповісти | 17.10.2018, 15:32
ольга local Ольга · Україна
Забронировали квартиру за 2 недели, внесли предоплату, вечером перед выездом созвонились подтвердили, а в день приезда остались без жилья, Юлия видимо нашла более выгодное предложение. 7 человек ночевали на улице, на праздники не было ни одного варианта. Заселились в другую квартиру аж в 5 утра.
Відповісти | 16.10.2018, 09:25
Екатерина local Екатерина · Мінськ
Плюсы этой квартиры: она большая, удобная мебель, чистое постельное и расположена в несколько минутах ходьбы от площади Рынок. Минус: в квартире мало света. В общем остались довольны.
Відповісти | 03.08.2018, 13:52