Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
600
грн
вул. Маразлієвська, 38 (код: №11461)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 10
  • - Відгуків: немає
Власник Олена
Олена
Оголошення №11461 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Перша лінія від парку, Ланжерон і центр одночасно, 4 місця

Стоїть сучасний великий тепер телевізор! Пропоную 2-х кімнатні апартаменти 50 м² на другому поверсі двоповерхового будинку, з балконом 6 м². Ідеальне розташування квартири для бажаючих провести час в центрі міста, неподалік від моря. Квартира розташована в будинку, навпроти входу в парк Шевченка, через який до моря 7-10 хв. пішки на пляж Ланжерон і дельфірарій "Немо" з красивою набережною.
Від квартири йти 7 хв. до початку Дерибасівської вулиці, де стоїть пам'ятник Дерібасу (засновник Одеси), це сама центральна і історична частина Одеси. Звідки ви можете пройти всю Дерибасівську від початку і до кінця вулиці, побачивши по дорозі і Оперний театр з фонтанами, і Міський сад зі скульптурою Утьосову і відомим стільцем Ільфа і Петрова «Золоте теля» і величезну кількість колоритних барів, ресторанів і бутіків історичного центру.
По вулиці Канатній проходить вся транспортна розв'язка в різні частини (райони) міста від центру Одеси. На таксі проїхати в аеропорт близько 3-х доларів, на залізничний вокзал 2 долари.
У вітальні 18 м² м'які меблі - новий розкладний диван, два крісла, телевізор (є плазма), шафа. Wi-Fi в квартирі. Кондиціонер. На підлозі ламінат по всій квартирі, плитка на кухні і санвузлі. Спальня 12 м² з двоспальним ліжком, шафою, письмовим столом. У кухні дзеркальний сучасний дводверний холодильник, обідній стіл, мікрохвильова піч. У ванній кімнаті тепла підлога, пральна машина, вікно, вбудовані лампочки, гігієнічний душ біля унітазу.

Місце для авто на стоянці (охороняється) біля двору. Двір викладений плиткою і при вході кодовий замок. Парадна на ключі. Дуже тихо і безпечно. За рогом будинку новий супермаркет Santim в провулку Сабанському. І там же по вулиці Канатній проходить вся транспортна розв'язка в різні частини міста.

Якщо їдите в Одесу на 1-5 дня, то телефонуйте ввечері напередодні приїзду. Бронь заздалегідь мінімум від 8-ми ночей. Заїзд з 13:30, виїзд до 12:00. Інший час обговорюється окремо. При поселенні мати паспорт і заставу в розмірі доби, видаю звітні документи 2-я група.
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 2 | Ціна за день: 600 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Маразлієвська, 38:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter