Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1400
грн
бул. Французький, 60а (код: №21995)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: немає
  • - Відгуків: немає
Власник Олег
Олег
Оголошення №21995 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Квартира біля самого моря для вашого відпочинку

Світла і простора квартира в ЖК "7 Перлина", знаходиться близько до моря. Спуститися ви зможете за 4 хвилини. Будинок розташований на території колишнього санаторію, в спокійній частині мікрорайону Аркадія, тому там тихо, затишно і красиво. А розважитися ви зможете в шумному центрі Аркадії, до якого близько 15 хвилин пішки. Там же є аквапарк, багато ресторанів і кафе, шопінг і концертні майданчики Ітаки і Ібіци. У 5 хвилинах трамваєм розташована відома очна клініка Філатова, дендропарк Перемога з великим озером і лебедями, а також ТЦ "Сади Перемоги".

Весь комплекс обгороджений і цілодобово охороняється. Біля КПП охоронців розташована безкоштовна парковка. На території є супермаркети, аптека, дитячий майданчик, спортивний комплекс, спа-центр і навіть свій фонтан.

Квартира знаходиться в 23-поверховому будинку на 10 поверсі. Квартира складається з просторої кухні-студії, затишної спальні з окремим входом, ванної кімнати і гардеробної. Кількість спальних місць 6 (2+2+2) - повноцінне двоспальне ліжко і 2 зручних розкладних дивана. У квартирі є все, що потрібно для комфортного проживання. Чиста постільна білизна, м'які пухнасті рушники, туалетні приналежності та прибирання покоївки забезпечать вам комфорт і затишок.

Мене звати Олег. Я живу в Одесі все життя і ви дуже правильно зробите, якщо вирішите у мене погостювати, тому що я можу багато підказати і порадити по місту - куди піти, де що купити, як проїхати, де повечеряти, або розважитися. Будь-яка порада по телефону безкоштовно. Але для хороших людей можу і приїхати, щоб, наприклад побути гідом, або зробити для вас фотосесію. Мені приємно буде, якщо вам у мене сподобається!
Щоб побачити і відчути всю красу, яку я описав вище, треба залишити бронь або зателефонувати. Бронюйте і все це, на вибрані вами дати, буде вашим!
Кімнат: 2 | Місць: 6 | Поверх: 10 | Ціна за день: 1400 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    ванна    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по бул. Французький, 60а:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter