Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Де зупинитися у Львові на кілька діб

Львів – один з найпопулярніших туристичних напрямків в Україні. Сюди їздять у відпустку, на вихідні і на свята. А ще – на концерти, заходи або просто погуляти з друзями. А варіантів розміщення в місті стільки, що вибрати відразу і один - досить складно. Сьогодні ми розповімо про плюси і мінуси проживання в хостелі, готелі та орендованій квартирі: а вирішувати вже вам, де зупинитися.

Львівські хостели: варіант для бюджетних подорожей

Львів примітний колоритними і оригінальними закладами замість однотипних мереж. Це стосується ресторанів, кав'ярень і навіть хостелів. Найчастіше вони ховаються в старовинних будівлях прямо в центрі. З переваг проживання в хостелі – низька ціна, цікаве тематичне оформлення, розваги, творча атмосфера і нові знайомства.

Але є і недоліки: вам доведеться користуватися загальними зручностями та кухнею. Усамітнитися відпочити або попрацювати в жвавому хостелі проблематично. Певні занепокоєння викликають цінні речі, та й просто необхідність ночівлі разом зі сторонніми людьми. Ліжко в хостелі обійдеться приблизно від 250 грн за ніч. Двомісний номер із загальними зручностями – від 400 грн.

Готелі у Львові: зручно, але дорого

Як і хостели, більшість готелів у Львові дуже цікаві та креативні. Якість сервісу постійно зростає, адже сюди приїжджають туристи з усієї України та сусідніх країн. Постійно пропонують додаткові послуги: сніданки, трансфер, СПА, тренажерні зали.

Основних недоліків два. Майже всі Львівські готелі досить невеликі, тому привабливий номер в розпал сезону або напередодні популярного заходу доведеться бронювати сильно заздалегідь. Другий мінус – ціна. Вартість номерів у готелях починається від 500-700 грн. А доходить вона до 10-12 тисяч гривень за ніч і навіть вище за п'ятизіркові готелі класу люкс.

Квартири у Львові подобово: комфортно і вигідно

Як і в будь-якому популярному місті, у Львові багато власників, які здають свої квартири подобово. Істотний плюс – можливість вибрати район, якщо історичний центр у Вас не в пріоритеті. Також можна обирати кількість кімнат, планування, оснащення і стиль інтер'єру. Різноманітність варіантів та доступні ціни цілком дозволяють навіть при обмеженому бюджеті.

• Вартість однокімнатної квартири у Львові – від 350 грн/доба. Це чудовий варіант для самостійних поїздок або пар.
• Двокімнатні – від 450 грн/доба. Окремі спальні з власною кухнею та санвузлом – ідеальний вибір для подорожей з дітьми.
• Трикімнатні і більше – від 650 грн/доба. Таке житло підійде великим компаніям. Кілька окремих номерів в готелі обійдуться мінімум в 2 рази дорожче.

Відпочинок в орендованій квартирі – це домашня обстановка і можливість в повній мірі відчути повсякденне життя міста. На відміну від готелів і хостелів, у Вас буде свій санвузол і кухня. Можна не турбуватися щодо прання, приготування їжі, інтернету та інших дрібниць. Навколо не метушиться персонал, а про порядок заїзду і виселення домовляйтеся з власником індивідуально. Такі можливості особливо цінуються, якщо Ви їдете лише на кілька діб та не хочете витрачати час на зайві з'ясування.

Проте є й зворотна сторона медалі. Особливо для тих, хто мріє не перейматися через побутові клопоти. Повсякденне прибирання, сніданки, доставка їжі в номер, трансфер, допомога із екскурсійною програмою, конференц-зали, додаткові розваги, тренажери чи СПА – у квартирі про це доведеться забути.

Висновки

При виборі житла не дивіться тільки на загальні рекомендації. Орієнтуйтеся на свої плани, тривалість поїздки, кількість людей, маршрут і справи. Визначте свій ціновий діапазон, порівняйте різні райони. Львів – відносно невелике місто з розвиненою туристичною інфраструктурою, тож відповідний варіант де зупинитися на декілька діб або переночувати точно знайдеться.



Коментарі:

userpic