Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Як січневі святкування та березнева погода впливає на подобову оренду житла у Львові?

Хоча на календарі уже 15 березня, у Львові й досі не відчули тепла весняного сонечка. Натомість протягом останнього тижня двічі падав сніг та дощ, вночі температура опускалася нижче нуля, а зранку на вулицях люди та автомобілі боролися із ожеледицею.

Це й не дивно, адже щороку весна у Львові надзвичайно мінлива, а львів’яни уже звикли до її примх. Тай не лише жителі міста. Кожного року Львів відвідує понад півтора мільйона осіб і щороку ця цифра зростає. Про мінливість львівської погоди мабуть відомо усім, хто колись приїжджав у Львів чи готується відвідати наше місто у майбутньому. Весна не найвдаліший період для поїздок. Зазвичай у місті як не ожеледиця, то відлига, якщо із будинків не звисають замерзлі бурульки, котрі становлять небезпеку, то топиться сніг і ллється перехожим на голову та забруднює одяг. Розглядати пам’ятки архітектури чи взагалі рухатися містом стає надзвичайно некомфортно.

Найбільше від мінливості погоди потерпає подобова оренда житла, адже квартири подобово у Львові користуються надзвичайним попитом серед туристів. Таке житло комфортніше, ніж номер у готелі і коштує значно дешевше, тут зможуть оселитися одразу кілька осіб, та й розташовані квартири зазвичай у центрі, що зекономить Вам час на доїзд, адже всі визначні пам’ятки розташовані саме тут.

Власники житла, котрі здають його у подобову оренду, цього року зазнали надзвичайних збитків через небувалі тридцятиградусні морози. Зазвичай після ажіотажу, який спостерігається на Новорічні та Різдвяні свята, відбувається певне затишшя. Проте цього року лютий місяць виявився зовсім не придатний для подорожування. А оскільки подобова оренда житла націлена в основному на туристів, то більшості квартир доводиться стояти порожніми уже близько двох місяців.

Існую ще кілька причин, які негативно впливають у лютому та березні на подобову оренду квартир у Львові. В першу чергу, після майже місячних святкувань у січні, дня Святого Валентина та 8 березня, гаманці людей спорожніли, отож зараз не до подорожей. Ті, хто планує відвідати наше місто, очікують більш сприятливої погоди. У квітні у Львові зазвичай уже тепло, зацвітають каштани, а центральна частина міста потопає у квітах та зелені. Невід’ємною частиною весняного Львова є львів’янки, які прикрашають своєю красою та надзвичайними нарядами вулиці міста.

Зазвичай на пасхальні свята Львів відвідують сім’ї, родичі та друзі із східних та центральних регіонів країни. Отож, власники житла в очікуванні «нового сезону» готуються до прийому гостей. А поки що займаються ремонтами та облаштуванням квартир, які того потребують.



Коментарі:

userpic
Дмитрий Дмитрий
Согласен с автором статьи, месяц февраль действительно был очень тяжел. Будем надеться что с приходом весны дела пойдут лучше!
Відповісти | 15.03.2012, 12:51
Анна Анна
Да не только во Львове такая ситуация с арендой, и в нас в Киеве тоже самое, ждемс перемен ))
Відповісти | 15.03.2012, 12:55