Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Як здати квартиру подобово?

Якщо ви плануєте здавати свою квартиру подобово, то вам слід врахувати ряд особливостей. Подобова оренда квартир у Львові, Києві, Одесі і в інших містах відрізняється від довготривалої оренди масою нюансів. Ваша квартира повинна бути укомплектована всім необхідним, щоб клієнти відчували себе комфортно.

Отже, виділимо основні відмінності, які потрібно враховувати, готуючи свою квартиру до подобової здачі. По-перше, варто раз і назавжди запам'ятати, що квартира не повинна бути порожньою. Більш того, в ній повинні бути меблі, повний набір побутової техніки і, як мінімум, косметичний ремонт. По-друге, якщо ваша квартира претендує на звання бізнес-клас або елітна, то варто поклопотатися про безлімітном інтернет, кондиціонер і євроремонт.

Давайте визначимося, якими повинні бути меблі. Тут знову ж таки все залежить від класу квартири. Якщо ваша квартира по метражу і місцерозташуванню тягне тільки на економ або стандарт варіант, то меблі можуть бути не новими і не єдиного стилю. Якщо ж житло відноситься до бізнес або елітному варіанту, то меблі повинні бути новими, сучасними і підібраними із смаком. Найчастіше в елітній квартирі меблі і загальний стиль розроблятимуть дизайнер. До речі, про дизайн і євроремонт. Не прагнете робити його під себе, пригадаєте приказку «На смак і колір». Краще подивіться каталоги аналогічних квартир, порадьтеся з компанією, що управляє, вивчіть номери в готелях. Мінімум яскравих квітів, статуеток, ліпнини і інших зухвалих атрибутів. Квартира на добу повинна бути з м'яким нейтральним інтер'єром. І не варто використовувати новомодні натуральні шпалери, підлоги і матеріали - у деяких клієнтів на них може бути алергія.

Тепер перейдемо до важливого і дорогого питання, що стосується побутової техніки. Вона не просто повинна бути. Вона повинна бути нова і різноманітна. Мінімальний набір: чайник, мікрохвильовка, пральна машинка, холодильник, телевізор. Максимальний набір може також включати тостер, кавоварку, посудомийну машину, аудіо і відео техніку, кондиціонер, праску, фен і багато що інше. Але знову ж таки, краще дотримати відчуття міри і не перенавантажувати кухню або кімнату зайвими приладами так, щоб потім на неї не можна було зайти.

І, звичайно, не забудьте про дрібниці: постільній білизні, рушниках, серветках. Все повинно бути новим і бездоганно чистим. Не варто залишати клієнтам те, що вже використовувалося або не потрібно вам. Знову ж таки, пригадаєте готель - все нове і свіжіше. І головне правило - відчуття міри у всьому.



Коментарі:

userpic