Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Розваги Львова: де весело провести час з дітьми?

Чим зайняти дітей в туристичному місті? Старовинна архітектура, музеї, собори не викликають ніякої цікавості, а лише нудьгу для них. Та Львів – це не лише екскурсії та вивчення історії. Він може стати місцем відпочинку й розваг для дітей та всієї сім’ї.

Куди піти у Львові з дітьми

Львів без нудьги: місця з розвагами для дітей

Місто відкриється з іншої сторони, якщо відвідати розважальні центри, спортивні комплекси й парки з атракціонами. Дітлахи весело проводять час в місцях зі спортивними заняттями й активним відпочинком. Запропонуйте членам сім’ї покататись на роликах, піти в тир чи на лазерні бої в спортивно-розважальному комплексі «Апекс». В ТРЦ «Victoria Gardens» можна пограти в боулінг. А щоб повеселитись від душі, завітайте до аквапарку «Пляж» - одне з найкращих місць для відпочинку у Львові.

Країна Мрій

У розважальному комплексі «Країна мрій» розташовані арена для батутів, дитяче містечко професій, будівельний майданчик, лабіринти й багато інших видів забав. Малечу веселять аніматори, тому дитина не залишиться без нагляду. В цей час дорослі мають можливість спокійно пообідати в зонах харчування, які розміщені в кожному ТРЦ.

Парк культури та відпочинку

Аби перепочити від шалених емоцій в розважальних центрах, радимо прогулятись до парків «Високий Замок» або культури та відпочинку. Там з малечею можна погодувати лебедів. А по дорозі до найвищого пагорба міста є дитячі майданчики й скейт парк.

Щоб пообідати з комфортом для дорослих і дітей, ресторан «Sowa» закликає відвідувачів своєю родзинкою – бельгійськими вафлями з різними начинками. Нудьгувати дітлахам не доведеться після обіду, адже в закладі є облаштована ігрова кімната.

Солодощі

Потрапити на справжню шоколадну фабрику – мрія всіх дітей. Тому відвідайте сім’єю «Майстерню шоколаду». Спробуйте львівські солодощі та візьміть про запас із собою. Тут виготовляють чорний, молочний та білий шоколад ручної роботи.

Львів

Як обійтись без екскурсовода?

Самостійно скласти план екскурсій можна й без професійного гіда. Для цього по місту розставили QR-таблички з малюнками левів. Якщо їх просканувати смартфоном, відкриється маршрут з описом кожного історично-культурного об'єкта та карта міста з іншими QR-позначками. Квест починається біля фонтану «Нептун», що на площі Ринок. Включає 15 популярних точок серед туристів і пройти його можна за 2-3 години. Щоб не заблукати, по місту розташували стрілки, які показують правильний напрямок.

Чудо-поїзд

Діти втомились ходити пішки? Візьміть квиток на екскурсійний чудо-поїзд. Посадка на рейс відбувається на площі Ринок кожні 30 хвилин. Маршрут триває 1 годину, й за цей час дізнаєтесь про 15 визначних пам'яток Львова. Додатково чудо-поїзд пропонує прогулянку вечірнім містом і екскурсію пішки по підземеллях.

Якщо шукаєте, де зняти житло для ночівлі, то радимо зупинитись в центрі міста або неподалік. Таке розташування забезпечить пішу доступність до головних визначних місць, а прогуляни цікавими та пізнавальним для дитини.

Сімейний відпочинок

Заміські комплекси для всієї сім'ї

Сімейні вихідні на свіжому повітрі подарують враження від розваг кожному члену сім'ї. Щоб надати перевагу спортивним заняттям, прогулянкам на природі, водним процедурам, то вам – на базу відпочинку «Бухта вікінгів». Для активного проведення часу пропонують такі послуги: кінний спорт, прокат транспорту, спортивні розваги, мотузковий парк, пейнтбол і стрілецький тир. Розвантажитись можна, якщо взяти напрокат човни або половити рибу. В спа-комплексі чудово буде поплавати в басейні, відвідати фінську баню й парну на березі озера. Комплекс знаходиться в 12 км від Львова.

Ковзанка

Готельний комплекс «Emily Resort» запрошує гостей на відпочинок цілорічно. В теплу пору року в готелі функціонує найбільша зона пляжів у Львові. Є спа-комплекс з басейнами для дорослих і дітей, прокат велосипедів. Взимку відкривається ковзанка, тюбінг і гірськолижний курорт. До комплексу відстань всього 15 км від аеропорту.

Тюбінг

Активний відпочинок пропонує «Їжак Парк». На території розташовані тюбінги, на яких можна кататись взимку й влітку. Є спуски й для дітей і розважальний майданчик з гойдалками, пісочницею. Дітлахів з батьками запрошують кататись на квадроциклах, влаштовувати барбекю, грати в пейнтбол. Дістатись автомобілем від Львова до села Красів, де знаходиться парк, займає одну годину їзди.

Обирайте комфортний відпочинок для сім'ї: розважальні центри, спортивні комплекси, прогулянки в парках чи активне дозвілля поблизу міста. Дорослі знайдуть для себе чимало розваг, а діти ще надовго запам'ятають враження від веселощів.



Коментарі:

userpic