Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Романтичний Київ: унікальні місця для побачень

Пізнайте столицю разом по-новому. Незвичайні екскурсії, зворушливі зустрічі на найвищих точках міста, келих ігристого на хмарочосі – подарують закоханим незабутні емоції.

Київ

Маршрути для закоханих: де цікаво провести час

1. Музей «Третя опівночі» сподобається парам для відкриття нових вражень. Відчуйте по-іншому смак романтичної вечері, звуки музики, напишіть листа другій половинці наосліп. Незрячі екскурсоводи організовують тут прогулянки в темряві, концерти та побачення.

2. Подорож трамваєм-кафе дозволяє милуватись визначними пам'ятками Києва. Курсує від старого Подолу через історичний район в Пущу Водицю – курортне передмістя. Професійний гід ділиться справжніми амурними історіями відомих киян про вірність, кохання.

3. Подаруйте коханій враження в оранжереї на ВДНГ. Локація розміщена в яблуневому саду. Тут можна замовити оригінальну фотосесію, побалувати свою кохану людину авторськими коктейлями.

Софіївська площа

Найкращі ідеї для відпочинку вдвох

1. Де ще розповісти про своє кохання, як не на висоті 92 м? Якщо підійметесь на щит Батьківщини-матір, вам відкриється неймовірна панорама. Удвох запустіть небесний ліхтарик і зробіть фото на згадку.
2. Скажіть слова любові на дзвіниці Софійського собору. Тут захопливі краєвиди на два береги Дніпра.
3. Злетіти разом на повітряній кулі – найкращий варіант сказати про почуття чи запропонувати одружитись. Протягом години будете кружляти над величними спорудами, Дніпром та радіти моменту.
4. Найпростіше romantic влаштувати вдома або зняти квартиру на добу. Орендоване житло буде повністю у вашому розпорядженні: своя кухня, де можна приготувати щось смачненьке, свічки та камін у кімнаті додадуть затишку, а гаряча ванна розслабить після насиченого дня. Створіть побачення мрії!

Тераса

Вечеря просто неба

Завершіть романтичні пригоди по Києву смачною вечерею в закладах над столицею:

1. Ресторан «G-Sky Kyiv» знаходиться на 7 поверсі з виглядом на центр. Тут все створено для романтичної атмосфери. Свічки додають інтимності, камін – затишку, а музика розслаблює після насиченого дня.
2. Рандеву на даху під футуристичним куполом із панорамними вікнами в «Cloud Rooftop». З 28 поверху будівлі відкривається місто на 360 градусів. Чудовий варіант насолодитись компанією один одного споглядаючи захід сонця.
3. «7SKY» ідеально підходить для романтиків. Це пентхаус на Лівому березі, де на 27 поверсі облаштовано фотостудію, РАЦС, терасу, простір для проведення незабутнього вечора, майстер-класу або бранчу.

Романтичний вечір

Маршрут романтичними місцями Києва заново відкриває почуття один до одного. Адже неможливо не прошепотіти «Я тебе кохаю», коли літаєте на висоті пташиного польоту, насолоджуєтесь чарівним видом. Аби відчути себе на 7 небі від щастя, проводьте якнайбільше часу з близькими людьми, робіть приємні сюрпризи, створюйте романтику в стосунках.



Коментарі:

userpic