Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
900
грн
вул. Жилянська, 118 (код: №20424)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 34
  • - Відгуків: 4
Власник Вадим
Вадим
Зв'язатися по телефону:
підключений (Viber, WhatsApp)
Показати контакти

Апартаменти в ЖК «Елегант», центр міста, поруч метро

Квартира-студія з VIP ремонтом в новому будинку. Оригінальний дизайн, дорогі меблі і техніка від провідних виробників. Квартира видова, є балкон, зручно для людей які курять. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Зручне розташування будинку, хороша розв'язка, поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, 300 метрів до станцій метро «Вокзальна», «Університет». У пішої доступності центр міста, Палац спорту. На території будинку є стоянка. У будинку консьєрж і охорона. Поруч багато кафе і ресторанів. Квартира тиха, затишна, підійде для сім'ї так і для однієї людини. Три спальних місця, є двоспальне ліжко і великий диван. У квартирі заборонено курити, перебувати з тваринами.
Заїзд з 13:00, виїзд до 12:00. Застава 900 грн, повертається при виїзді. Також обов'язково наявність документа, що посвідчує особу. Передоплата у розмірі добової вартості квартири. Повернення передоплати можливе за 7 днів до заїзду. Ціна 900 грн за добу для 2 осіб, 1200 грн для 3 осіб. Четвер-субота 950 грн за добу.
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 13 | Ціна за день: 900 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Жилянська, 118:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

9.6
Все супер
4 відгуки
Ціна
9.5
Розташування
9.3
Чистота
10.0
Обслуговування
10.0
Комфорт
9.3
Увійти як

Facebook Twitter
Ольга local · Харків
Чисто и уютно. Необходимые удобства присутствуют, на кухне удобно готовить. Рядом метро, парк, продуктовый магазин, остановки общественного транспорта. Жилье соответствует фотографиям и описанию, отличный вариант для отдыха.
Відповісти |
Елена local · Чернігів
Хороший вариант. Близость к центру города и вокзалу. Отличный ремонт, чисто, уютно. Цена качество соответствуют. Жили вдвоем шесть дней и нас все устроило. Ожидания оправдались, впечатления от проживания хорошие.
Відповісти |
Яна Егорова local · Україна
В Киеве часто по работе. Есть с чем сравнить. Но, именно эта квартира порадовала прекрасным сочетанием хорошей цены и отличного сервиса. Центральное расположение и недалёко от ЖД. Так что квартиру рекомендую. В следующий раз остановлюсь тут же.
Відповісти |
Екатерина local · Білорусія
Квартира понравилась, останавливались на 4 дня. Мебель и техника в полной исправности. В самой квартире чисто, чувствуется атмосфера домашнего уюта. На кухне есть даже такие мелочи, как соль, сахар. Очень приятный хозяин. Спасибо!
Відповісти |