Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Де поїсти у Вінниці смачно: добірка закладів

Будь-яке з українських міст має власний неповторний колорит, свою харизму. Гостинна Вінниця в даному плані не є виключенням – у ній і визначних місць немало, а заклади громадського харчування, точно не залишать байдужим жодного гурмана.

Паб Кінь у протигазі

Різноманітність ресторанів та кав'ярень

Місцеві кулінари вирізняються професійним підходом до роботи, вміють смачно куховарити й добре знають цю справу. Слід зауважити, що профільні заклади міста пропонують відвідувачам широкий вибір страв різних кухонь світу:

• Української – тим, хто є поціновувачами національних наїдків, варто побувати в кафе «Теремок» та атмосферному пабі з неординарною назвою «Кінь у протигазі», розташованому в центральній міській зоні;

• Європейської – найкращі авторські страви ви зможете замовити в «Oasis» та «Monterey», а прихильники іспанської кухні будуть у захваті від меню «Ресторації Штехенберга»;

• Східної – добру славу здобув готельно-ресторанний комплекс «Шахерезада» з гарним, казковим інтер'єром залів, а конкуренцію йому складає ресторан «Сьоме небо» з безліччю азіатських наїдків;

• Японської – любителі суші та ролів отримають справжню насолоду, зайшовши до «Кінтаро» та «Терра Маре».

Словом, у Вінниці закладів, де можна скуштувати справжні кулінарні шедеври, більш аніж достатньо. Серед них знайдуться й такі, що задовольнять найбільш заможних відвідувачів, і ті, які допоможуть влаштувати «свято живота» без зайвих витрат для гаманця.

Бургерна Поміж булок

Де пообідати недорого та «на широку ногу»

Вибагливим клієнтам, які звикли витрачати гроші на харчування економно, радимо зайти до кондитерської «Тарта», та скуштувати смачнющі бургери в фаст-фуді «Поміж булок».

Ласуни, побувавши одного разу в знаменитій своїми чудовими французькими десертами ресторації «Pan Cake», неодмінно за найменшої нагоди повернуться сюди знову. У цьому добре знайомому кожному мешканцю міста закладі солодощі та інші страви радують не лише гарними смаковими якостями, а й скромними цінниками – їх вартість доступна навіть заощадливим студентам.

До найбільш вишуканих ресторанів, у яких варто побувати гурманам із набитим гаманцем, по праву можна віднести «Версаль» та «Немо», що мають практично бездоганну репутацію, тому доволі популярні.

Любителям витончених та досконалих страв незабутні спогади подарує вечір, проведений у статусному ресторані «Аристократ», а для ділових бізнес-зустрічей та романтичних побачень відмінно підійде «Світлиця» – ресторанчик, оформлений у етнічному, закарпатському стилі.

Вибір ресторану

Як обрати кращий ресторан?

Вибираючи ресторанний заклад, слід враховувати декілька факторів:

• Мета відвідування – для багатолюдних корпоративних чи родинних свят слід віддавати перевагу ресторанам із просторими світлими залами, у той час як для романтичної зустрічі оптимальним варіантом стане кафе невеличке, затишне;

• Кулінарні уподобання – гострі страви є фішкою закладів грузинської та мексиканської кухні, а любителі морепродуктів будуть задоволені відвідинами, наприклад, суші-бару;

• Бюджет – цей, безумовно, важливий аспект допоможе уникнути неприємних сюрпризів під час оплати замовлень, отож ознайомтеся із меню завчасно;

• Розташування – хтось воліє обідати в гамірному центрі, а іншим до вподоби трапезувати в тихому передмісті, насолоджуючись мальовничими краєвидами за вікном чи на відкритій терасі.

Центр міста, Соборна

Зараз гастрономічні тури, в ході яких мандрівники знайомляться з кращими ресторанами та кав'ярнями, стали модним трендом. У Вінниці таких локацій немало: за один день заглянути у всі найвідоміші ресторанчики практично неможливо. Щоб відвідати принаймні десяток ресторацій і кафе, які здобули високу оцінку у місцевих і гостей, Вам знадобиться винайняти квартиру у Вінниці подобово – це дуже зручно, а головне обійдеться дешевше за номер в готелі.

Вінниця

Сподіваємося, що рекомендації, викладені в статті, виявляться корисними для багатьох поціновувачів смачненького, допоможуть вимогливим гурманам, які планують поїздку у Вінницю, визначитися з місцем для приємного легкого сніданку, апетитного ситного обіду або доброї вечері.



Коментарі:

userpic