Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Що не варто робити в Одесі: 5 порад туристу

В Одесі особливий колорит, який іноді може бути незрозумілим для туристів. Щоб добре провести час і захотіти повернутися до Одеси ще раз - запам'ятайте, що не треба робити у місті.

Одеса

1. Приділяти весь час на визначні пам'ятки

Приїхали подивитися на архітектуру міста? Не витрачайте весь час на визначні пам'ятки, в Одесі багато цікавих місць, які можна подивитися. Одеса, в першу чергу, це море. Тому насолодіться морським повітрям, гуляючи пляжем Ланжерон та Трасою здоров'я, яка з'єднує його з Аркадією. Дорога простягається вздовж берегової лінії, морські краєвиди вражають своєю красою.

У спекотний день завітайте до оновленого мальовничого Стамбульського парку на Приморському бульварі, в двух кроках від Потьомкінських сходів. Для комфортного відпочинку скрізь зони відпочинку, фонтан, а різноманітність дерев створюють приємну тінь.

Що ще точно потрібно, то це спробувати одеську кухню в ресторанах на узбережжі. Мідії, креветки, рапани, раки, устриці, різноманітна риба - місцеві заклади запропонують страви з корисних дарів Чорного моря, після яких пальчики оближеш.

Таксі

2. Ловити таксі де попало

У розпал сезону, біля ЖД вокзалу і визначних місцях ціни на таксі завжди дорожчі. Прогуляйтесь трохи далі, та побачите як ціна на поїздку раптово впаде або скористайтеся офіційними службами таксі, до яких можна зателефонувати чи скористатися їх додатком.

Базар Привоз

3. Не торгуватися

Навпаки, торгуватися можна майже будь де! (Окрім мереж супермаркетів, касири цього не оцінять). Обов'язково поторгуйтеся, якщо Ви на відомому одеському ринку Привоз і на найбільшому ринку 7-й Кілометр. Умільці можуть збити ціну навіть в половину. А також не забудьте поторгуватися, коли будете підшукувати подобове житло в Одесі на декілька днів. Одеські орендодавці іноді не проти піти Вам назустріч. Часто у відповідь можна почути: "Назвіть свою ціну".

Набережна

4. Реагувати на ресторанних зазивал

Вони вміють заговорювати зуби. Притримайте свої гаманці для більш цікавих і корисних витрат.

Шаурма

5. Їсти шаурму у неперевірених місцях

Не куштуйте шаурму будь-де. Скористайтеся пошуком у Інтернеті, і дізнайтеся про сітьові шаурмічні, які мають відгуки і дотримуються відповідних санітарних норм. І ще пам'ятайте про гігієну - робоче місце, столики повинні бути чистими. Звичайно, легше запитати знайомих одеситів, які заздалегідь знають, де поїсти ту саму смачну шаурму, а головне у перевіреному місці.

З цими порадами ваша відпустка в Одесі буде незабутньою і безпечною. Приємного відпочинку у Південній Пальмірі!



Коментарі:

userpic