Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Популярні оглядові майданчики Львова з панорамним видом

Знайти види, що захоплюють у Львові не викликає труднощів. Величні пагорби, архітектура й місця з оглядовими зонами розташовані ледь не на кожному кроці. Розповімо, де їх шукати, щоб побачити Львів, як на долоні.

Львів

Безкоштовні оглядові майданчики

• Парк «Високий Замок» – це найвищий оглядовий майданчик на історичний центр, спальні райони та околиці. На нижній терасі парку розгорнулась каштанова алея, а коли піднятись на верхню – відкриється місто на 360 градусів.

• Львівська Цитадель - розташована на пагорбі біля центру. Налічує 6 веж і 1 головну споруду. Зараз з одної вежі зробили розкішний готель, з інших – банк і книгосховище.

• Гора Баба Род та Лиса Гора - унікальні локації, на вершині яких Ви побачите надзвичайні види та зробите красиві фото.

• Меморіал пам’яті Героїв Небесної сотні - ще одне місце, з якого відкриваються прекрасні панорами старовинних будівель.

Площа Ринок

Платні оглядові майданчики

• Будівля Ратуші - візитівка Львова, з вершини вежі розгортається найкращий вид на його стару частину та легендарну площу Ринок. Піднятися на сам вершечок, буде коштувати 50 грн.

• Колесо огляду в парку культури - чарівна панорама на околиці захоплює подих, відкриються дивовижні краєвиди, коли скористаєтесь атракціоном. Вартує таке задоволення 35 грн.

• Церква святих Ольги і Єлизавети - найвища споруда, на одній із веж храму облаштували оглядову зону. Вхід туди за символічну плату.

Панорама

Де поселитись, щоб розглядати панорами міста?

Хочете захоплюватись архітектурою зі свого житла? Є кілька варіантів, що дуже добре - можна обрати готелі з мальовничими видами (Дністер, Panorama, Сент Федер, Rius, Швейцарський) або більш бюджетний варіант це квартири подобово, вікна яких виходять на Оперний театр, проспект Свободи, старовинні будівлі та визначні пам'ятки. Головне - із двох перерахованих варіантів вибрати житло саме на останніх поверхах, звідки можна любуватися краєвидами та спостерігати, як кипить життя в улюбленому місті.

Тераса

Заклади Львова з виглядом на місто

• «36 По» – ресторація з власною терасою, пивоварнею, сигарною кімнатою, акваріумом з акулами. Тут подивитесь на прозоре фортепіано, вип'єте каву із золотої машинки та скоштуєте сучасні страви у квітковій залі.

• У ресторані «Cloud No7 Panorama» можна милуватись неймовірними краєвидами просто неба. Заклад організовує дегустації, вечірки, караоке, щоб мешканці і гості змогли розважитись, відпочити.

• «Soprano roof terrace» - заклад на криші готелю «Taurus City». Тут особлива атмосфера, в якій ідеально провести перше побачення чи романтичну вечерю просто неба, захоплюючись чарівною панорамою собору Святого Юра.

• Ресторан «Альбертин» - є відкритий майданчик з чудовим краєвидом на місто. Відвідайте сім’єю, спробуйте страви на мангалі і піцу на дровах.

Включайте в маршрут по Львову місця, де вид просто дивовижний. Їх тут чимало. А щоб зрозуміти, чому місто немає кордонів, варто лише подивитись на Львів з висоти пташиного польоту.



Коментарі:

userpic