Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
650
грн
вул. Культури, 16а (код: №12941)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 143
  • - Відгуків: немає
Власник Ольга
Ольга
Зв'язатися по телефону:
підключений (Viber, WhatsApp)
Показати контакти

Здам свою простору квартиру в центрі, метро Наукова

Подобово і погодинно новенька 1-но кімнатна квартира з гарним ремонтом поблизу станції метро Наукова. Квартира поліпшеного планування, площа 38 м², тільки-но завершений ремонт, все нове, зроблене на совість. У кімнаті: стіни м'яко-сірого кольору, французька натяжна стеля (білий глянець), свіженький ламінат світлого кольору на підлозі, ніжно-блакитні штори і т.д. У кухні зроблено все в поєднанні сірого та білого кольорів. Санвузол і ванна повністю в плитці. Гаряча вода цілодобово.

З меблів нове 2-х спальне ліжко з ортопедичним матрацом. Необхідна техніка, новий плазмовий ТВ з кабельним телебаченням, кондиціонер (встановлений після фото). Інтернет Wi-Fi. На кухні новий двокамерний холодильник, навіть є духовка, де можна пекти і готувати різні смаколики, також поверхня для варки на 4 конфорки і багато іншого.

Місцезнаходження будинку просто супер: до найближчих метро Наукова, Університет - 5-7 хвилин пішої ходьби. Буквально в двох кроках центральні вулиці Сумська та проспект Леніна, а також вулиці Галана, Динамівська, Трінклера, Леніна. Як рукою подати до Сумського ринку, 5 хвилин до площі Свободи, 7 хвилин до парку Горького. Біля самого будинку басейн «Піонер». Всілякі ресторани, бари, кафе, банки, палац одружень та багато іншого. Також поруч такі ВНЗ як ХНМУ, ХНЕУ, ХНУРЕ.

Квартира чудово підходить як для романтичних зустрічей, так і для тих, хто у відрядженні і хоче працювати в центрі міста в тиші і комфорті.

Заїзд з 13:00, від'їзд до 12:00. При заселенні наявність документів обов'язково. Вечірки, святкування заборонено проводити. Палити можна тільки на балконі. Перебування з тваринами обговорюється додатково. Надаються звітні документи.
Кімнат: 1 | Місць: 2 | Поверх: 7 | Ціна за день: 650 грн.

У квартирі є:

ліжко    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Культури, 16а:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter