Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
900
грн
вул. Велика Васильківська, 24/1 (код: №10991)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: немає
  • - Відгуків: немає
Власник Світлана
Світлана
Оголошення №10991 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Однокімнатна квартира в самому центрі Києва

Простора однокімнатна квартира з високими стелями і прекрасним видом на площу Льва Толстого. Квартира розташована в самому центрі Києва, 1 хвилина пішки від станції метро площа Льва Толстого.
Поряд з будинком Ви знайдете кафе і ресторани української, європейської, італійської, японської кухні, кінотеатри "Київ", "Кінопанорама". Торговий центр «Метроград», ТРЦ «Gulliver», ТРК «Арена-Сіті», Бессарабський ринок і вулиця Хрещатик - 5 хв. пішки. Також в пішій доступності від будинку університет і парк ім. Тараса Шевченка, ботанічний сад ім. Фоміна, НСК «Олімпійський», Палац Спорту.

Планування квартири - класична (кімната, окрема кухня, санвузол суміжний, коридор). У квартирі є балкон. Поверх 3, ліфт.
Побутова техніка: кондиціонер, телевізор (кабельне ТБ), DVD програвач, холодильник, газова плита, мікрохвильова піч, пральна машина, електрочайник, праска, фен. А також весь необхідний посуд.

Кількість спальних місць 4 (2+2) - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і розкладний двоспальний диван. У вартість входить: 2 махрових рушники (1 велике, 1 маленьке), 1 комплект 2-х спальної постільної білизни. Додаткова постільна білизна надається за окрему плату. Є доступ до Wi-Fi (безкоштовний).

За попередньою домовленістю надаємо документи для бухгалтерії. Трансферт. Інформаційна підтримка.

Правила проживання в квартирі:
1. Заселення після 13:30, виселення з квартири до 12:00 (незалежно від того в скільки ви заселилися). Прохання попереджати про час виселення напередодні дня виїзду (не пізніше 20:00).
2. Строго заборонено палити в квартирі - стягуємо штраф!
3. Квартира не дається для проведення масових заходів, святкувань днів народжень або просто посидіти з друзями. Виселяємо в будь-який момент без повернення оплати!
4. Прохання не ходити по квартирі у взутті.
5. Заселення здійснюється безпосередньо на заброньованої квартирі. При заселенні проводиться повна оплата замовлення, укладається договір оренди. Наявність паспорта обов'язково!
6. Необхідно вносити Задаток (страховий депозит) в розмірі однієї доби проживання, який повертається при виселенні, або не повертається якщо в квартирі і майну в ній завдано збитків, а також чути запах від тютюну.

Ранній заїзд - до 13:30 години оплачується окремо в розмірі 1 доби проживання в квартирі (якщо є така можливість). Пізній заїзд в квартиру (після 23:00) оплачується додатково - 300 грн. Пізній виїзд (з 12:00 до 18:00) оплачується окремо в розмірі половини добового проживання в квартирі (якщо є така можливість). Пізній виїзд після 18:00 - у розмірі 1 доби проживання в квартирі.
Можлива погодинна оренда, обговорюється окремо.
Кімнат: 1 | Місць: 4 | Поверх: 3 | Ціна за день: 900 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ    DVD   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Велика Васильківська, 24/1:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter