Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
550
грн
вул. Куліша, 41 (код: №15656)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
  • - Термінал
Корисно знати
  • - Бронювань: 96
  • - Відгуків: 3
Власник Світлана
Світлана
Оголошення №15656 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Затишна двокімнатна квартира в центрі Львова

Затишна 2-х кімнатна квартира, знаходиться в центральній частині міста в 5хв. ходьби від Оперного театру, поряд з новим розважальним комплексом ТЦ "Форум", в 5-10 хв. до парку "Високий Замок". Поблизу чисельні: ресторани з різноманітною кухнею, затишні кафе, піцерії, архітектурно історичні визначні пам'ятки міста.
У квартирі є дві кімнати, кухня і ванна кімната. В спальні зручне ліжко на 2 місця з новим зручним ортопедичним матрацом і двуспальний диван, в другій кімнаті великий двоспальний диван. Загальна кількість спальних місць 6 (2+2+2). В кожній кімнаті телевізор з кабельним телебаченням, працює інтернет Wi-Fi. З техніки - плита, холодильник, мікрохвильова піч, електричний чайник, фен, праска, прасувальна дошка, пральна машина. Індивідуальне опалення, постійно гаряча та холодна вода. В наявності необхідний посуд, постільна білизна, рушники та засоби гігієни (мило, туалетний папір).
Заселення в 13:00, виселення в 11:00 наступного дня або за домовленістю. Вартість доби проживання у будні 550 грн., на вихідні дні вартість збільшується на 100 грн. Увага! Святкові дні - ціна змінюється, прошу уточнювати!
Зупинившись у цій квартири Ви проведете незабутній відпочинок. Запрошуємо Вас у гостинний Львів!
Кімнат: 2 | Місць: 6 | Поверх: 2 | Ціна за день: 550 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    душ    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Куліша, 41:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Світлана local Світлана · Україна
Останавливались в 4м, кровать и диваны хорошие, но у нас были полотенца в пятнах и влажные когда мы заехали, постель не пахла свежестью вообще в одной из постелей нам попались чьи-то волосы, это было совсем не приятно. Сверху на тумбочках было чисто но в шухлядах был мелкий мусор и пыль, рекомендую лучше убирать.
Большой плюс в том что нам принесли обогреватель потому-что на момент заселения в квартире было достаточно холодно, но есть и минус постоянно выбивает пробки, поэтому насладится нам теплом было очень трудно. В комнате не было никакого столика, и мы перенесли стол с кухни в комнату чтоб покушать потому-что стульев было на кухне только 3, на что хозяин нам заявил что это наглая перестановка.
Відповісти | 28.10.2018, 12:43
Оксана local Оксана · Україна
Останавливались в квартире 04.08.18. Хороший бюджетный вариант. Новый диван, нормальная кровать, удобное месторасположение, выход во внутренний дворик. Чистое постельное, полотенца, бытовая химия, посуда в наличии, стиральная машина, интернет, телевизор, фен. Всем остались довольны.
Відповісти | 05.08.2018, 15:23
Денис local Денис · Мінськ
Проживали впятером в этой квартире с 09.07.18.по 12.07.18. В принципе, все нормально, но хотелось бы обратить внимание хозяев на чистоту. К постельному белью, и полотенцам вопросов нет. Все чистое, выстиранное. Вопросы к чистоте полов и посуды. В квартире было пыльно. Могло бы быть чище. И кружки, можно заменить на новые, все в сколах.
Відповісти | 18.07.2018, 11:49