Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1500
грн
вул. Винниченка, 4 (код: №16716)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 22
  • - Відгуків: немає
Власник Любов
Любов
Оголошення №16716 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Апартаменти Zefir-Delux в історичному центрі Львова

Сучасні двокімнатні апартаменти в історичному центрі Львова для 6 осіб, загальною площею 50 м². Планування квартири - функціональна і зручна. Гарний вигляд з вікна.
Квартира виконана в бірюзових тонах, в ній - кухонні меблі, сучасна техніка (електрична плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, повний набір посуду). Два двоспальні ліжка з ортопедичним матрацом, двоспальний зручний розкладний диван, шафа, комод. Санвузол з дизайнерською плиткою, душовою кабіною і великим дзеркалом, умивальник. Опалення автономне.
Також в квартирі є кабельне ТВ, безлімітний інтернет Wi-Fi. У вашому користуванні буде вся необхідна побутова техніка і побутова хімія: праска, фен і т.д. До вашого приїзду вас чекає чистий комплект постільної білизни і 2 рушники для кожного.
200 метрів від будинку - платна парковка. Відстань до площі Ринок - 300 метрів, до проспекту Свободи - 450 метрів. В сусідньому будинку: ресторани Бернардинський дворик, Старгород і Кумпель. Варто тільки вийти в місто і кращі ресторани, клуби міста, кілька кінотеатрів, безліч пам'ятників архітектури - всього за крок від Вас! Ви потрапляєте в саме серце історичної частини Львова. Територія ЮНЕСКО. Поруч площа Ринок, проспект Свободи, Арсенал, Оперний театр, Високий Замок, Вернісаж, музеї, храми. Біля будинку проходять основні туристичні маршрути по головними пам'ятками нашого міста.
Заселення з 14:00 до 21:00, від'їзд з 9:00 до 12:00. При поселенні беремо заставу 2000 грн, повертається при виїзді. Також обов'язково наявність документа, що посвідчує особу. Передоплата в розмірі добової вартості оренди квартири. Повернення передоплати можливе за 7 днів до заїзду.
Ціна 1500 грн за добу до 4 осіб, доплата за наступного гостя +200 грн. Максимум 6 осіб. При оренді на 7 днів і більше знижка 10%. У святкові та вихідні дні вартість проживання може змінюватися.
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 3 | Ціна за день: 1500 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    душ    кондиціонер   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Винниченка, 4:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter