Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
900
грн
вул. Тиктора, 10 (код: №19696)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 152
  • - Відгуків: 9
Власник Альона
Альона
Зв'язатися по телефону:
підключений (Viber, WhatsApp)
Показати контакти

Квартира в самому центрі Львова біля Опери

Чиста затишна квартира в самому центрі Львова. Розташована на тихій вуличці прилеглої до проспекту Свободи. 2 хвилини ходьби до Оперного театру, 10 хвилин до площі Ринок. Квартира на другому поверсі старовинного австрійського будинку. Є все необхідне для проживання від 2-х до 6-ти гостей. Двоспальне ліжко і два двоспальні ортопедичних дивана. В квартирі автономне опалення, цілодобово гаряча та холодна вода, гігієнічний душ, холодильник, телевізор, електрочайник, мікрохвильовка, пральна машинка, фен, праска, безлімітний інтернет. Завжди чиста постіль та рушники. Є балкон для куріння.
Заїзд з 14:00, виїзд до 11:00. Без вечірок та святкувань, з тваринами не можна. Ціна в будні дні 900 грн. за добу для 4-х осіб, за кожну наступну +200 грн. (будні дні з понеділка по четверг), також ціна актуальна при бронювані від двох діб. Всього спальних місць 6 (2+2+1+1). Для двох 800 грн за добу, для одного 800 грн за добу. При бронюванні тільки на вихідні дні, а також на одну добу ціна вища.
Кімнат: 2 | Місць: 4 | Поверх: 2 | Ціна за день: 900 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    ванна    душ    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Тиктора, 10:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

9.9
Пречудово
9 відгуків
Ціна
9.7
Розташування
10.0
Чистота
10.0
Обслуговування
10.0
Комфорт
9.7
Увійти як

Facebook Twitter
Лілія Бойко google
Відпочивали сім'єю з 17.06 4 дні. Дуже приємна власниця, йде на зустріч в будь якій ситуації. Всім задоволені, квартира чиста, простора, містка, є все необхідне. Єдине не зовсім розібрались з гарячою водою, а так все супер. Рекомендую.
Відповісти |
Alla Burian google
Останавливались 2.06.21 по 7.06.21. Снимали квартиру у Алёны на 6 ночей, двое взрослых и 4 детей (приезжали на конкурс). Всё супер, есть все принадлежности для кухни, ванны, фен, утюг, зонтик (для погоды Львова очень важно). Квартира в самом центре. Все достопримечательности в пешей доступности. По цене супер, Алёна молодец, всё чисто и приятно. Поселили утром, не ждали до 12:00 и выезжали в удобное для нас время. С Алёной можно договориться! Очень круто, что в квартире газовая колонка-автомат, так что горячая вода всегда и не надо ждать пока бойлер нагреется. Я не первый раз во Львове и знаю, что там проблемы с водой, то с напором, то с бойлерами (особенно когда много людей). Спасибо хозяйке за приём. Рекомендую, не пожалеете. Если пройдём в финал, то в следующем году обязательно приедем только в эту квартиру))))
Відповісти |
Александра Кривошеєва google
Отдыхали в гостях у Алёны в феврале 2021 года. Очень комфортная, чистая и уютная квартира. Расположение на все сто. Хозяйка чрезвычайно коммуникабельный и пунктуальный человек. Сложилось впечатление что побывали в гостях у доброго друга. Спасибо большое. Обязательно приедем ещё.
Відповісти |
Дана local · Україна
Зупинялись у пані Альони на декілька днів у січні 2020. Дуже простора квартира з духом домашнього затишку, чистенька, тепла, з усіх необхідним обладнанням. Місце розташування - ідеально, тихенька вуличка просто у самому центрі, в межах п'яти хвилин ходу і транспортні вузли, і цілодобовий супермаркет, і, звісно ж, місця для прогулянок. Дякую!
Відповісти |
Анастасия Осипова google
Відпочивали родиною в 6 осіб. Дуже сподобалось. Усі фото відповідають дійсності. Пані Олена дуже привітна. Квартира чиста, було не жарко. Гарне розташування. 2 хвилини і ти у центрі Львова. Дякуємо. Приїдемо ще.
Відповісти |
Anna local · Україна
Отдыхали семьей 4 человека во Львове во время Пасхи. Очень понравилось!!! Начнем с отношения хозяйки: Очень отзывчивая и добрая, войдет в любое положение и поможет сделать Ваш отдых более удобным и приятным. В то время как все подняли цены на квартиры, Алена этого не делала, также получили сувенирный подарок для мамы в ее День Рождения. Сама квартира очень чистая, теплая и уютная, в ней есть все и даже больше (мы попали в период дождей, в квартире есть запасные зонты :)
А расположение квартиры фантастически близкое к центру, можно гулять в любое время, супермаркет не далеко. Одним словом нам оооочень понравилось и теперь только к Алене. СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ!
Відповісти |
Оксана local · Україна
Отдыхали во Львове в конце октября. Хозяйка чрезвычайно приятный, добрый, милый человек, во всех просьбах идёт на встречу. Квартира очень чистая, обеспечена всем необходимым, по-домашнему уютная, все фотографии соответствуют действительности. Расположение очень удобное - возле Оперного театра и в тоже время в тихой улочке. Леночка, спасибо огромное за гостеприимство!!! Хороших Вам гостей!
Відповісти |
Светлана local · Мінськ
Отдыхали в выходные. Очень доброжелательная хозяйка. Заселила вовремя, разрешила выселиться позже. Чистенькая квартира со всем необходимым, расположение отличное рядом с Оперным театром и в тоже время на тихой улочке. Спасибо.
Відповісти |
Ірина local · Київ
Отдыхали с друзьями во Львове 4 дня.
Квартира уютная и очень чистая. Очень удачное местоположение на тихой улочке. До Оперного доходили буквально за 2 мин не торопясь. В квартире есть абсолютно все для комфортного проживания. Вся техника работает. Горячая вода есть всегда. Фото полностью соответствуют действительности. Хозяева невероятно доброжелательные и приятные. Очень им благодарна за отличный отдых. С удовольствием в следующий приезд остановлюсь в этой квартире.
Відповісти |