Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
600
грн
вул. Cтароєврейська, 20 (код: №20304)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 18
  • - Відгуків: 2
Власник Орися
Орися
Оголошення №20304 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

Сучасна квартира в пішій зоні історичного центру Львова

Квартира знаходиться біля площі Ринок, в самому центрі історичного Львова, в пішохідній зоні. До Оперного театру 5 хвилин, поруч знаходяться музеї, театри, вернісаж, безліч кафе та ресторанів, піцерій, банки, транспортні зупинки. З залізничного вокзалу можна легко і швидко доїхати до самого будинку трамваєм №1 та №10. Ідеальна для туристів, бізнесменів.
Квартира після ремонту (січень 2018 року), розташована в польському 3-х поверховому будинку на 3-му поверсі. Гостинний комфорт Вам створять сучасний ремонт в європейському стилі і всі зручності, які надані в квартирі. Є все необхідне для комфортного проживання. У кімнаті, площею 18 м²: нове двоспальне ліжко (160х200) з ортопедичним матрацом, шафа для речей, 3 крісла, стіл, дзеркало, телевізор (кабельне ТБ, 46 каналів). Кухня обладнана усією необхідною технікою: плита, мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, кухонний посуд, склянки, столові прибори, штопор, ножі, сковорідки, обробна дошка. У ванній кімнаті: душова кабіна, умивальник, унітаз, дзеркало, фен. Доступний Wi-Fi доступ до мережі інтернет. Гостям надаються одноразові тапочки, рушники, постіль, чай, кава, цукор. Також є датчики чадного газу і детектор диму.
Для Вашого незабутнього відпочинку під час бізнес поїздки, романтичних вихідних або екскурсійної програми, ми надамо свої послуги.
Заїзду о 14:00, виїзд до 12:00. Ранній чи пізній заїзд/виїзд обговорюється завчасно, можливий тільки при відсутності іншої броні на цей час і становить до 50% від добової вартості оренди.
Кімнат: 1 | Місць: 4 | Поверх: 3 | Ціна за день: 600 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    праска    інтернет    стоянка    душ    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Cтароєврейська, 20:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Надія local Надія · Україна
Гостювали у пані Орисі з 21 по 22 липня. Хочемо подякувати за гостинність! Квартира гарна, світла, чиста! Фотографії відподають дійсності, вживу навіть краще. Квартира в самісінькому центрі, але дуже тихо відпочивати, так як вікна виходять у затишний двір. Пані Орися теж дуже гарна жінка і приємна господиня, можна домовитись про ранній/пізній заїзд/виїзд без проблем.
Відповісти | 23.07.2018, 12:34
Орися local Власник Орися
Дякую дуже! Зрадістю чекаю Вас знову у Львові.
Відповісти | 23.07.2018, 23:01