Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
2000
грн
вул. Середньофонтанська, 19в (код: №13643)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
  • - Термінал
Корисно знати
  • - Бронювань: 1
  • - Відгуків: 1
Власник Oксана
Oксана
Оголошення №13643 було відключено. З питань оренди зв'язуйтесь з орендодавцем!

3к квартира від власника в ЖК "Чудо-місто", пляж 10 хв. пішки

Квартира в житловому комплексі «Чудо-місто», в 10 хв. пішки від пляжу. У квартирі стильний, сучасний інтер'єр. Дві окремі спальні і вітальня-студія. Спальних місць 6 (2+2+2): 2-х спальне ліжко в одній спальні, 2 розкладні дивани в другій спальні і в прохідній вітальні. Є також місткі шафи і повноцінне робоче місце. Одна зі спалень з другим світлом. Великий санвузол, ванна.

Квартира з усією побутовою технікою: плазмовий телевізор, DVD, СВЧ-піч, холодильник, плита, духовка, фен, пральна машина з сушкою, бойлер, праска з дошкою для прасування. Інтернет Wi-Fi, безлімітний. В наявності постіль, предмети особистої гігієни, індивідуальні шльопанці, рушники, весь необхідний кухонний посуд.

На території комплексу камери відеоспостереження, в парадній конс'єрж. Залишити машину можна як на безкоштовній автостоянці, так і на платній. У комплексі є 2 ігрові майданчики для дітей, спортивний клуб, цілодобовий магазин, ресторан. У кроковій доступності великий ТЦ: кінотеатр, дитячий ігроленд, супермаркет, магазини, ресторани.

Приймаємо до оплати кредитні карти: visa, maestro, mastercard, american express. При поселенні: укладається договір, стягується грошова застава за збереження майна, передаються ключі. Надання документів обов'язково.
При виїзді: передаються ключі, після перевірки стану і комплектації апартаментів, повертається грошова застава.

Паління в апартаментах заборонено, паління дозволене виключно на власному балконі. Не здається для гучних вечірок.
Кімнат: 3 | Місць: 6 | Поверх: 12 | Ціна за день: 2000 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    ванна    кондиціонер    СВЧ    DVD   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Середньофонтанська, 19в:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter
Anna Simonova facebook Anna Simonova
Останавливались в этой квартире в конце июня. Нас была компания из 6 девушек, и было комфортно спать на 3х двухместных кроватях. Дом новый, квартира комфортная, с хорошим ремонтом и всеми необходимыми в быту вещами, были даже одноразовые тапочки и халаты. Хорошая обустроенная кухня со всем необходимым, большая ванная комната.
Приветливая хозяйка квартиры встретила нас поздно вечером, т.к поезд у нас прибывал в 23:30, а в день выезда разрешила задержаться до вечера без дополнительной оплаты. Это было очень приятно.
Что касается места расположения, мы в основном передвигались по городу на такси. Среднее расстояние от дома до разных мест (Аркадии, других пляжей, центра города) составляло 5 км. Ближайший пляж Отрада в районе 2 км от дома. В целом квартирой остались очень довольны.
Відповісти | 28.06.2016, 10:51