Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1650
грн
вул. Дерибасівська, 12 (код: №13796)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: немає
  • - Відгуків: немає
Власник Наталя
Наталя
Зв'язатися по телефону:
Показати контакти

Розкішна квартира з повним комфортом в центрі

Двокімнатна квартира в 200-літньому будинку на розі вулиць Дерибасівська і Рішельєвська. У вітальні-студії оригінальний дизайн інтер'єру, розкладний диван. Кухня авторського дизайну, повністю обладнана, зроблена за спеціальним проектом для цього інтер'єру. Велика ТВ панель з супутниковим телебаченням (628 каналів). У затишній спальні - двоспальне ліжко, туалетний та комп'ютерний столики, сучасний комп'ютер з ЖК монітором. Зі спальні одні двері - в простору гардеробну, інші - в санвузол. У гардеробній для ваших цінних речей є сейф. У санвузлі поверхня з натурального мармуру, французька натяжна стеля, ванна джакузі, біде. У квартирі є інтернет Wi-Fi. Фільтр для питної води.

Ми передбачили все для того, щоб ви відчули себе як вдома і навіть комфортніше. У квартирі ви знайдете навіть парасолю на випадок дощу, не кажучи про більш важливі речі. Звичайно, гель для душу, мило, індивідуальні мочалки, шапочки для душу, паперові рушники, туалетний папір, серветки, сіль, цукор, спеції. Рушники та постільна білизна у нас тільки найвищої якості.

Всі наші гості відзначають особливу, майже стерильну чистоту. У квартирі щодня (крім неділі) прибирає покоївка, причому робить це в такий час, щоб не потурбувати гостей. На вашу вимогу і без додаткової оплати вона пере і прасує одяг. Треба тільки дати їй або просто залишити одяг для прання та отримати речі чистими і попрасованими наступного дня. Мабуть, наші постійні клієнти цінують цей сервіс вище за інші і саме тому в кожен свій приїзд до Одеси зупиняються у нас. Телефонуйте!
Кімнат: 2 | Місць: 2 | Поверх: 2 | Ціна за день: 1650 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ    DVD   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Дерибасівська, 12:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter