Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Карта
Фільтри
Пошук квартири:
1150
грн
вул. Соборності, 30/12 (код: №24200)
Поділитись з друзями
Мова заявок
  • - Українська
  • - Російська
  • - Англійська
Приймає до оплати
  • - Готівка
  • - Кредитна картка
  • - Банківський переказ
Корисно знати
  • - Бронювань: 1
  • - Відгуків: немає
Власник Олександр
Олександр
Зв'язатися по телефону:
підключений (Viber, WhatsApp)
Показати контакти

Люкс квартира, тераса, центр, поруч з ЦУМ

Елітна двокімнатна квартира в самому центрі Полтави з власною терасою. Оснащена сучасною технікою і дизайнерськими меблями. У квартирі окрема спальня з зручним ліжком королівського розміру, вітальня з трьома двоспальними шкіряними диванами, простора ванна кімната, повноцінна кухня відкритого типу і тераса.
Капітальний ремонт червень 2020 р. Дизайн інтер'єру виконаний в стилі сучасне бароко. Високі стелі 3,20 м, повна звукоізоляція. Всі вікна і балкон з натурального дерева. На всіх вікнах балкона сітки від комах. Тераса, балкон і вікна квартири виходять в тихий двір.
Квартира знаходиться на 3-му поверсі сталінського будинку. Парадна і під'їзд виконані в стилі ампір з колонами, статуями і дзеркалом в підлогу. Вхід по ключу. Ведеться відеоспостереження зовні і всередині будівлі. У дворі є місце для декількох автомобілів або мотоциклів гостей. Вихід в місто через зачинені двері по магнітному ключу.

У вітальні Smart TV, YouTube Premium без реклами, HDVideobox + з безкоштовними фільмами. Є безкоштовний інтернет (Wi-Fi, 100 Мб/с). На кухні є: великий холодильник, пральна машина і пральний порошок і гель, газова плита, індукційна поверхня, мікрохвильова піч, ел. чайник, кава-машина Saeco і зернова кава, все необхідне кухонне обладнання (каструлі, сковорідки, фужери, склянки і посуд, штопор та інше) великий розсувний стіл на 6 + персон. Чай, кава, какао, цукор, спеції, соняшникова олія входять у вартість.
У ванній кімнаті електробойлер (гаряча вода 24/7), потужний фен, повноцінна ванна, комплект рушників, гігієнічні приналежності (шампунь, гель для душу, кондиціонер для волосся, лосьйoн для тіла, шапочка для душа, одноразова: зубна щітка і паста, гребінець і верстат для гоління. В наявності праска, прасувальна дошка, сушарка для білизни. Великий шафа для одягу і речей в передпокої.

Важлива інформація! Куріння дозволено лише на терасі. Перед заїздом гостей проводиться ретельне прибирання з застосуванням антибактеріальних засобів і санітайзерів. У ванній кварцування медичною ультрафіолетовою лампою. На прибирання, дезінфекцію і провітрювання відводиться 28 год.
Затримка виїзду після встановленого часу - доплата 100 грн за годину.

Заселення з 14:00 до 24:00, виїзд з 0:00 до 11:00. При заїзді наявність документів обов'язково. Заборонено шуміти, курити, а також проводити заходи. З тваринами не можна. Ціна 1150 грн. за добу для 1-2 гостей, додатковий гість - плюс 120 гривень. Максимум 5 осіб. Без передоплати. Надаються звітні документи.
Кімнат: 2 | Місць: 2 | Поверх: 3 | Ціна за день: 1150 грн.

У квартирі є:

ліжко    диван    крісло    холодильник    шафа    телевізор    кабельне    фен    пралка    праска    інтернет    стоянка    телефон    ванна    душ    кондиціонер    СВЧ   


Місце знаходження квартири на карті:

Для перегляду розміщення об’єкту на карті натисніть переглянути онлайн карту.



Забронювати квартиру по вул. Соборності, 30/12:

За допомогою форми, що розташована нижче, Ви можете відправити заявку на бронювання цієї квартири.
Показати календар зайнятості
вільна - вільна вільна до 12:00 - вільна до 12:00
зайнята - зайнята вільна після 12:00 - вільна після 12:00


Залиште свій відгук:

Увійти як

Facebook Twitter