Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Шоколадне місто у Львові

9-12 лютого у львівському Палаці мистецтв вп’яте відбудеться найсолодше свято країни – “Свято шоколаду”. Цілих 4 дні на “Святі шоколаду” відбуватимуться найрізноманітніші мистецькі та солодкі події.

За попередніми підрахунками організаторів, свято відвідає від двох до п’яти тисяч гостей, як жителів міста, так і туристів. Гостям, котрі приїдуть із інших міст пропонують зняти квартири у Львові подобово чи забронювати номери у готелях.

Протягом чотирьох днів “Свята шоколаду” існуватиме шоколадне місто з унікальними скульптурами львівських будинків. Що більше, у міста навіть буде власний рухомий транспорт!

На відкритті “Свята шоколаду” витесуватимуть скульптуру із брили шоколаду вагою три тонни. Також на святі шоколатьє Валентин Штефаньо створить унікальну 5-метрову шоколадну піраміду. Професійні українські та закордонні шоколатьє і кондитери такі як Едуард Лєбєдєв та Даша Малахова проведуть унікальні майстер-класи, а для наймолодших відвідувачів діятиме Дитяча шоколадна країна – арт-майстерня із створенням шоколадних скульптур та малюнків.

Також кожного дня “Свята шоколаду” працюватиме Ярмарок-презентація шоколадних виробів найкращих представників індустрії, театр живих скульптур показуватиме свої атракції й лунатиме жива джазова музика.



Коментарі:

userpic