Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Де провести вихідні на 8 березня: в Криму, Карпатах чи за кордоном?

Всього за місяць українці зможуть вдосталь відпочити від роботи та насолодитися кількома вихідними днями. Завдячувати цим варто прекрасній половині людства. Саме так, завдяки Міжнародному Жіночому Дню ми відпочиватимемо з 8 по 11 березня. Як приємно відпочити та не завдати великої шкоди гаманцю та сімейному бюджету? Запропонуємо Вам кілька популярних бюджетних варіантів відпочинку у сонячному Криму, засніжених Карпатах чи за кордоном.

Березень південь Криму зустрічає зазвичай сонячною погодою, середня температура сягає 10 градусів, отож можна погрітися,подихати чистим та свіжим морським повітрям, а також відвідати СПА, басейн та скористатися іншими послугами, котрі пропонують готелі, а це розважальні програми та різноманітні екскурсії. Зазвичай додаткові послуги входять у вартість туру або ж готель надає певну знижку при їх використанні. Також Вас очікує 20% знижка на місцеві ресторани. Три дні і дві ночі обійдуться Вам від 1500 грн. в залежності від зірковості готелю та номеру. Цього року зросла вартість турів, а також залізничних квитків та авіа білетів в порівнянні із минулорічною вартістю. На колишньому рівні залишився лише проїзд у маршрутках, який із Сімферополя до Ялти становить 20-25 грн. Отож, загальна вартість трьохденного туру в Крим зросте цього року на 15%.

Бажаючих відвідати Крим у цю пору року не бракує, проте значна частина відпочиваючих не готова викласти таку суму за кілька днів. Для здешевлення відпочинку рекомендуємо Вам зняти квартиру подобово. Оскільки купальний сезон ще не розпочнеться, вартість житла коштуватиме значно дешевше, ніж номер у готелі. Левова частка суми, котру ви сплачуєте готелю – це вартість проживання. Отож, знявши житло Ви зможете зекономити до половини зазначеної суми. Проте, це лише у тому випадку, якщо Ви самі подбаєте про розважальну програму та різноманітні екскурсії. Ціни на популярні екскурсії у Лівадійський чи Воронцовський замки, Нікітський ботанічний сад чи ялтинський зоопарк не зміняться. Найдорожчим залишається підйом канатною дорогою на гору Ай-Петрі, який для дорослого становить 60 грн., для дітей 30 грн.

Якщо Ви полюбляєте екстремальний відпочинок і ще вповні не насолодилися перевагами зими, сміливо відправляйтеся у гори. У цей час, запевняють, засніженими залишатимуться усі схили. Для прикладу, минулого року лижний сезон у Буковелі закривали на початку травня. Завдячувати цим слід сніжній зимі у лютому та морозяній погоді на початку березня. Спеціальних акцій та тарифів на лижних курортах не пропонуватимуть, а вартість проживання у місцевих готелях залишиться на попередньому рівні. Після закінчення свят ціни підуть униз. Уже зараз на 8 березня заброньовано до 40% житла. Бронюють зазвичай номери у готелях, де за фіксовану ціну зможуть поселитися до 6 осіб.

Тим, хто збирається на Буковель чи Драгобрат про переїзд необхідно подбати уже зараз, адже залізничних квитків на 7 березня на Івано-Франківськ у касах уже немає. Пропонуємо виїхати 6 числа та відвідати Львів, погуляти старими вузенькими вуличками центральної частини міста. Для проживання можете зняти квартиру подобово в центрі міста, а уже на наступний день відправитися у гори. Автобусні перевезення на гірськолижні бази здійснюють майже усі туристичні компанії або ж відправляйтеся маршруткою із автовокзалу. Як варіант можете приєднатися до групи лижників, котрі орендують автобуси.

Відпочити дешево за кордоном Ви зможете, відправившись у автобусний тур Європою. Чотирьохденний тур у одне з міст Європи коштуватиме від 100 євро, а уже тижневий відпочинок сягне 250 євро.

Також популярні серед туристів Ізраїль та Грузія через відсутність потреби оформляти візу. Проте вартість відпочинку у Грузії росте із кожним сезоном в зв'язку із зростанням вартості авіаперельоту. Популярний колись Єгипет втратив свою привабливість через політичну ситуацію у країні. Влада просить громадян утриматися від поїздок у цю країну, а туристи масово відмовляються від турів, сплачуючи при цьому певний штраф. Відпочиваючі переконані, що на них чатує небезпека навіть перебуваючи у готелі. Любителі погрітися в березні на сонечку зможуть відправитися у ОАЕ. Температура тут сягатиме 20-25 градусів, а тижневий відпочинок на двох обійдеться приблизно у 1 тис. дол.



Коментарі:

userpic