Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

Чим визваний попит на оренду житла у Львові влітку?

Якщо в курортних містечках про оренду житла Ви зможете договоритися одразу ж таки на вокзалі по приїзді, зазвичай переплативши трохи, то приїхавши до Львова чи Києва на екскурсію чи по справах, радять туристи зі стажем, не варто випробовувати долю. Подобова оренда квартиру Львові існує уже з десяток років і професійно нею займаються як самі власники, котрі за весь цей час встигли обзавестися кількома квартирами так і фірми, котрим власники доручають займатися орендою їхнього житла. Якщо Ви й зустрінете на вокзалі бабусю, котра здає житло й розхвалюватиме його, то лише витратите свій дорогоцінний час на оглядини, де зазвичай сказане не відповідає дійсності.

Вирушаючи до Львова необхідно заздалегідь подбати про житло. Готелів у місті не бракує, проте складається враження, що працюють вони виключно для розташування закордонних туристів, політиків та делегацій, котрі час від часу відвідують Львів. Для студентів, котрі так люблять подорожувати, а літо – це саме золота пора, коли можна відпочити від навчання і вирушити у цікаву подорож невідомими місцями країни, вартість проживання – перший та чи не єдиний камінь спотикання.

Хто хоча б раз побував у місті Лева, обов’язково повертаються сюди. За кілька днів, проведених у Львові не вдасться побачити всіх визначних пам’яток, не кажучи уже, щоб відвідати усі ті затишні кав’ярні та ресторанчики, спробувати найсмачнішу каву із різноманітними солодощами, котрі тут називають смаколиками. Протягом року місто відвідують уже понад 2 млн. туристів. Більша частина із них приїжджає милуватися навколишніми краєвидами та архітектурою саме літом. Надмірний попит з боку туристів спричиняє зростання цін на оренду житла. Саме тому власники пропонують уже бронювати квартири на літо. Вартість доби проживання залежатиме від кількості осіб та терміну проживання. Єдиним мінусом, на погляд багатьох туристів, є сплата доби проживання при бронюванні. Проте, я вважаю, що цим самим орендар гарантуватиме собі наявність на даний термін вільної квартири, а орендодавець буде змушений виконати усі умови домовленості, для виконання якої достатньо отримати будь-який документ про сплату певної суми. Але користуватися при цьому рекомендую перевіреними сайтами, які працюють на ринку не один рік.

Штучний попит на житло у Львові створюють також абітурієнти та студенти, котрі приїзжають не лише із Львівської області,а й з других міст України, адже Львів здавна славився своїми численними навчальним закладами. Перші знімають квартири подобово Львів, оскільки ще не впевнені, що цього року їм вдасться вступити. Студенти та п’ятикурсники, які закінчили навчання обирають квартири, котрі здаються в довготривалу оренду, а оплата здійснюється помісячно. Згуртувавшись по кілька чоловік, вони обирають двокімнатні квартири, які коштують дешевше, ніж, наприклад, дві однокімнатні, на які у Львові ось уже кілька років спостерігається попит. Щорічно 40% студентів після закінчення навчання залишаються у Львові в пошуках роботи чи продовження здобуття освіти.

Якщо на літо у Вас складаються інші плани, то відвідати квітучий та сонячний Львів Ви можете уже на початку травня. Вихідних, звичайно, не вистачить, щоб пройнятися духом цього міста, проте цілком достатньо, щоб приємно провести час.



Коментарі:

userpic