Квартири подобово в Україні
Реєстрація або Мій кабінет Увійти
Miete - квартири в Україні  
Список
Місто
Фільтри
Пошук квартири:

На Пасху до Львова

Ось уже протягом п’яти тижнів християни живуть в очікуванні цього надзвичайного свята – Пасхи. Щоденні піст та молитва увійшли у життя далеко не кожної людини, проте наближення свята змушує задуматися над своїми діями кожного. Традиції, котрі передавалися із покоління в покоління нашими бабусями з кожним роком згасають і забуваються, а церковні свята перетворюються у веселощі і втрачають духовну основу. Ті ж, хто пам’ятають традиції, попри щоденні турботи, не в змозі зберегти їх у первозданному вигляді. Отож, кожного року ми віддаляємося від традиційних святкувань та перекручуємо їх на свій лад, залишаючи лише деякі формальності.

Зберегти стародавні національні традиції свят як нікому іншому вдалося галичанам. Особливо підтримуються традиції в селах і передаються від батьків дітям та внукам. У місті святкування набирає іншої форми, воно біль театралізоване, проте саме цим приваблює туристів із інших міст України. Щороку до Львова з’їжджаються святкувати Пасху, Різдво та інші свята не лише родичі та друзі місцевих жителів, а й перші особи держави. Також під час Великодніх свят місто відвідує кілька тисяч туристів, котрим цікаво побачити традиційні святкування галичан. Приїжджають найчастіше сім’ї – батьки із дітьми, щоб відчути дух свята, стати частиною масового дійства, котре щороку організовують для дорослих та малечі в центральній частині та в різних куточках міста. Побачивши та відчувши настрій, котрий витає у Львові всі ці дні, ніхто не зможе залишитися байдужим, а навпаки із задоволенням приєднається до масового святкування. Зупиняються приїжджі найчастіше у родичів, проте якщо Ви не хочете їх тіснити своєю присутністю або ж приїхали у місто як турист, то оренда квартири подобово буде найкращим варіантом у будь-якому випадку.

Ось уже кілька років поспіль Студентське Братство Українського католицького університету організовує акцію «Пасха разом», метою якої є показати молоді із східної та центральної України традиції святкування Пасхи у Львові. Протягом кількох днів більше двохсот молодих людей проживатимуть у сім’ях львів’ян, котрі погодилися прийняти їх та познайомити із традиціями, котрі збереглися та підтримуються під час Великодніх свят в цьому регіоні. Молоді люди відвідають святкову літургію із посвяченням пасок, гаївки та святкування із місцевою молоддю в Шевченківському Гаю.

Отож, не зволікайте, а вирушайте на Пасху до Львова. Тут Ви зможете не лише відпочити усією сім’єю, отримати нові враження від міста, а й прилучитися до стародавніх традицій, котрі тут підтримують і шанують.



Коментарі:

userpic